TikTok: Ξεκίνησε δοκιμές για...Stories

Αφού είδε τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της να αντιγράφουν αρκετές από τις λειτουργίες του TikTok, η ByteDance αποφάσισε και αυτή με τη σειρά της να δανειστεί το κατιτίς της. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι πραγματοποιεί δοκιμές για τη δημιουργία Stories στο TikTok με μικρό αριθμό χρηστών και λογικά θα προχωρήσει και αυτή στην ενσωμάτωση τους σε κάποιο από τα επόμενα updates της υπηρεσίας της.

Τα Stories του TikTok φαίνεται ότι λειτουργούν όπως τα γνωρίζουμε από τις άλλες υπηρεσίες, δηλαδή εξαφανίζονται αυτόματα μετά το πέρας 24 ωρών, μπορείς να βλέπεις ποιος έχει δει το story σου και φυσικά να παρακολουθείς τα σχόλια που αφήνουν άλλοι χρήστες σε αυτό. Σε αυτές τις πρώτες δοκιμές τα Stories δεν θα εισβάλλουν στο κεντρικό feed, αλλά θα είνα προσβάσιμα με swipe προς τα αριστερά ή πατώντας επάνω στο avatar των χρηστών.

Να σημειωθεί ότι τα TikTok Stories δεν προορίζονται για αντικαταστάτης άλλων λειτουργιών του TikTok, όπως για παράδειγμα τα Live, Stitch και Duets. Κρίνοντας από τη φιλοσοφία της υπηρεσίας, η ενσωμάτωση των Stories μοιάζει λογική επιλογή.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]

Loading