Το νέο Band of Brothers έρχεται σε παραγωγή της Apple για το Apple TV+!

Μία από τις κορυφαίες μίνι σειρές όλων των εποχών και πιθανότατα ό,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει ποτέ για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αναμένεται ότι θα αποκτήσει συνέχεια χάριν στην Apple.

Η εταιρεία θα αναλάβει την παραγωγή του νέου Band of Brothers, το έπος των Steven Spielberg, Tom Hanks και Gary Goetzman, το οποίο θα έχει διάρκεια 8 ωρών (πιθανότατα 8 ωριαία επεισόδια), θα προβληθεί μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία Apple TV+ και θα κοστίσει περισσότερα από $200 εκατ.!

Το νέο Band of Brothers βασίζεται στο βιβλίο Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought The Air Against Nazi Germany του Donald L. Miller, που εστιάζει σε μια ομάδα πιλότων των ΗΠΑ και τη δράση τους στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Θυμίζουμε ότι το πρώτο Band of Brothers ακολούθησε την πορεία της “Easy Company”, ενώ το The Pacific μας μετέφερε στο μέτωπο του Ειρηνικού Ωκεανού.

Η “αρπαγή” του νέου Band of Brothers από το δίκτυο HBO έρχεται ως μια επίδειξη δύναμης και μηνύματος ότι η Apple δεν αστειεύεται με την υπηρεσία Apple TV+. Μη ξεχνάτε ότι πρόκειται για μια σειρά που σάρωσε τα βραβεία Emmy κερδίζοντας 43 υποψηφιότητες και σημειώνοντας 14 νίκες.

Σημειώστε, επίσης, ότι η παραγωγή του Masters of the Air θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά εξολοκλήρου in-house από την Apple. Για την ώρα, πάντως, δεν έχουμε κανένα χρονοδιάγραμμα σχετικά με την προβολή του.

[via]

Loading