Το Netflix «έκοψε» και το Space Force με τον Steve Carrell

Συνεχίζονται οι ακυρώσεις σειρών στη Netflix στον απόηχο του κακού τελευταίου τριμήνου για την εταιρεία, η οποία είδε 200.000 συνδρομητές να αποχωρούν και εκτιμά ότι μέσα στο τρέχον τρίμηνο θα έχει απώλειες άνω των 2.000.000 συνδρομητών.

Αυτή τη φορά το «θύμα» είναι το Space Force, μια σειρά που έτρεξε για δύο σεζόν με μέτρια επιτυχία παρά το γεγονός ότι πρωταγωνιστούν σε αυτήν μεγάλα ονόματα όπως οι Steve Carrell, John Malkovich και Ben Schwartz. Για την ακρίβεια, η πρεμιέρα της πρώτης σεζόν πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2020 με 10 επεισόδια και η δεύτερη σεζόν έπαιξε τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά δεν ανέβηκε ποτέ πάνω από την 7η θέση στα originals της πλατφόρμας.

Η Νetflix έχει ακυρώσει τις τελευταίες ημέρες αρκετές σειρές που ομολογουμένως δεν διεκδικούσαν και δάφνες ποιότητας, αλλά όπως και να ‘χει δεν είναι ό,τι καλύτερο για την αξιοπιστία της να κόβει projects τόσο σύντομα. Με αυτές τις κινήσεις δικαιώνονται όσοι ισχυρίζονται πως θα πρέπει να αλλάξει το μοντέλο της προσφέροντας λιγότερο περιεχόμενο μεγαλύτερης ποιότητας και όχι να ετοιμάζει αυξήσεις στις συνδρομές, «κυνήγι» στον διαμοιρασμό του password και συνδρομητικά πακέτα με διαφημίσεις.

Ο ανταγωνισμός στις streaming υπηρεσίες έχει εκτοξευθεί με το λανσάρισμα και την επέκταση των Disney+, HBO Max, Paramount+ και Apple TV+ σε όλο τον κόσμο.

[via]

Loading