Γυμναστείτε στον ρυθμό της μουσικής, φορώντας το νέο TomTom Runner 2 στον καρπό σας [Videos]

tomtom

[Δ.Τ.]

Η Intersys AE, επίσημη αντιπρόσωπος της TomTom στην Ελλάδα, ανακοινώνει την κυκλοφορία της σειράς αθλητικών ρολογιών με GPS Runner 2, στην ελληνική αγορά. Η σειρά αθλητικών ρολογιών με GPS TomTom Runner 2 περιλαμβάνει τα ακόλουθα μοντέλα:

Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς TomTom Runner 2 Cardio+Music, συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζονται οι αθλητές σε μια εύχρηστη συσκευή στον καρπό τους. Με μνήμη 3GB για αποθήκευση μουσικής καθώς και την προεγκατεστημένη μουσική συλλογή Running Trax του Ministry of Sound, οι χρήστες μπορούν να αφήνουν τα smartphone τους στο σπίτι, καθώς μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους περισσότερα από 500 τραγούδια1 απευθείας από το ρολόι τους2.

Επιπλέον το μοντέλο TomTom Runner 2 Cardio+Music διαθέτει ενσωματωμένο μόνιτορ καρδιακών παλμών για καταγραφή με ακρίβεια του καρδιακού ρυθμού, χωρίς να απαιτείται χρήση ζώνης θώρακα. Έτσι ο χρήστης μπορεί να επιλέξει συγκεκριμένες ζώνες καρδιακών παλμών για την προπόνηση του ώστε να επιτυγχάνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

tomtom_runner_2_cardio_music

Όλα τα ρολόγια TomTom Runner 2 διαθέτουν GPS υψηλής ακρίβειας για την παροχή πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου, της απόστασης, της ταχύτητας και του ρυθμού. Ακόμα χάρη στην λειτουργία Multisport οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν όλες τις αθλητικές δραστηριότητές τους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, διάδρομο και προπόνηση σε γυμναστήριο. Η λειτουργία εικοσιτετράωρης παρακολούθησης δραστηριοτήτων του TomTom Runner 2 συλλέγει στοιχεία για τα βήματα, τα λεπτά πραγματικής άσκησης, τις θερμίδες που καταναλώθηκαν και τη διάρκεια του ύπνου. Οι χρήστες μπορούν να ορίζουν και να παρακολουθούν ημερήσιους και εβδομαδιαίους στόχους, καθώς και να ελέγχουν την πρόοδο τους στο ρολόι ή μέσω της εφαρμογής TomTom MySports και να εξετάζουν ασύρματα τα στατιστικά τους στοιχεία σε άλλες γνωστές πλατφόρμες, όπως RunKeeper, Nike+ και άλλες.

Ο συνολικός αριθμός τραγουδιών μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος των αρχείων
Απαιτούνται ακουστικά Bluetooth (πωλούνται ξεχωριστά)

 

Loading