Tour De France 2022: Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Tour de France 2022, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου 2022 από τη NACON και έχει αναπτυχθεί από το Cyanide Studio, είναι γεμάτο με νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου του νέου Race of the Moment Mode, που για πρώτη φορά επιτρέπει στους παίκτες να βλέπουν τις αποδόσεις τους σε σχέση με εικονικούς ποδηλάτες από όλο τον κόσμο.

tour-de-france-2022-1.jpg

Κάθε εβδομάδα, οι παίκτες που αναζητούν τον ανταγωνισμό θα αντιμετωπίζουν μια νέα πρόκληση. Οι προκλήσεις ποικίλλουν: οι αναβάτες μπορούν να αναλάβουν τον έλεγχο μιας συγκεκριμένης ομάδας ή να προσπαθήσουν να επιτύχουν έναν συγκεκριμένο στόχο, στοχεύοντας να συγκεντρώσουν τους περισσότερους πόντους σε μια πίστα στα βουνά ή απλά να βρεθούν στην κορυφή της κατάταξης.

tour-de-france-2022-2.jpg

Οι εβδομαδιαίες επιδόσεις κάθε παίκτη θα καταγράφονται σε έναν online πίνακα κατάταξης, ώστε να υπάρχει ένας νέος νικητής κάθε εβδομάδα. Οι παίκτες κερδίζουν μπόνους πόντους ανάλογα με την κατάταξή τους- οι πόντοι αυτοί υπολογίζονται για τη μηνιαία και την ετήσια κατάταξη και απονέμονται κονκάρδες που υποδεικνύουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η δυσκολία είναι ίδια για κάθε διαγωνιζόμενο σε αυτό το mode, καθώς δεν θα είναι δυνατή η αποθήκευση στη μέση ενός αγώνα ή η είσοδος αντικαταστατών. Επομένως, οι παίκτες πρέπει να αναπτύξουν την καλύτερη στρατηγική για να νικήσουν τους ανταγωνιστές τους.

tour-de-france-2022-3.jpg

Οι πρώτοι αγώνες που θα μετρήσουν στην ετήσια κατάταξη θα ξεκινήσουν την 1η Ιουλίου, την ημερομηνία έναρξης του Grand Boucle.

Το Tour de France 2022 θα είναι διαθέσιμο σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC από τις 9 Ιουνίου 2022.


Loading