True Detective: Στα σκαριά η 4η σεζόν με τον σκηνοθέτη του Moonlight

Ευχάριστη είδηση για τους φίλους της σειράς True Detective, καθώς απ’ ό,τι φαίνεται το δίκτυο HBO θα προχωρήσει στην δημιουργία 4ης σεζόν, αλλά όχι με τη συμμετοχή του αρχικού δημιουργού της σειράς, Nic Pizzolatto.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα The Hollywood Reporter, η νέα σεζόν ονομάζεται True Detective: Night Country και η παραγωγή θα γίνει από τους Barry Jenkins και Issa Lopez, με τον μεν πρώτο να είνα γνωστός τόσο για το βραβευμένο με Όσκαρ Moonlight, όσο και για την υποψηφιότητα του The Underground Railroad για βραβείο Emmy. Συμμετέχουν, επίσης, οι πρωταγωνιστές της πρώτης σεζόν, Matthew McConaghey και Woody Harrelson ως εκτελεστικοί παραγωγοί.

Πέρασαν τρία χρόνια από την προβολή της τρίτης σεζόν με πρωταγωνιστές του Mahersala Ali και Stepehn Dorff, ενώ στη δεύτερη σεζόν είχαμε δει τους Colin Farrell, Rachel McAdams, Taylor Kirsch και Vince Vaughn. Ο δημιουργός της σειράς, Nic Pizzolatto, είχε αποχωρήσει από το project το 2020, ωστόσο, τα δικαιώματα της σειράς παραμένουν στα χέρια του HBO για να τη συνεχίσει.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading