Twitter Blue: Επιβεβαιώθηκε η συνδρομητική έκδοση με $2.99/μήνα

Πριν λίγες εβδομάδες είχαμε αναφέρει την πρόθεση της Twitter να κυκλοφορήσει ένα νέο συνδρομητικό πακέτο το Twitter Blue, το οποίο θα κοστίζει $2.99/μήνα. Σήμερα το μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαίωσε τις φημολογίες, ανακοινώνοντας ότι το Twitter Blue πρόκειται να κυκλοφορήσει, δίχως να αποκαλύψει την ακριβή ημερομηνία του λανσαρίσματος.

Οι συνδρομητές του Twitter Blue θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από δύο αποκλειστικές λειτουργίες. Η πρώτη αφορά στο Undo Tweets, όπου θα επιτρέπεται η αναίρεση της δημοσίευσης ενός tweet αμέσως μόλις κοινοποιηθεί. Η χρονική διάρκεια ορίζεται στα 2-3 δευτερόλεπτα.

Η δεύτερη αποκλειστική λειτουργία είναι το Collections, κατά την οποία παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας bookmarks, που θα περιλαμβάνουν φακέλους με ταξινομημένα τα ποικίλα tweets των χρηστών.

twitter-blue-i56Ir.jpg

Με μία αναζήτηση του Twitter Blue στο App Store εμφανίζεται η νέα εφαρμογή στην τιμή των $2,99. Σύμφωνα με την ερευνήτρια Jane Manchun Wong, οι συνδρομητές του Twitter Blue θα μπορούν να επιλέξουν το χρωματικό θέμα που επιθυμούν αλλά και να αλλάξουν το εικονίδιο της εφαρμογής με βάση το χρώμα της αρεσκείας τους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading