Twitter: Δυνατότητα καρφιτσώματος έως 6 προσωπικών μηνυμάτων

Η Twitter συνεχίζει τις προσθήκες στο κοινωνικό δίκτυο της, το οποίο παρουσιάζει σημαντική άνοδο τα τελευταία χρόνια με ολοένα και περισσότερους χρήστες να ενεργοποιούνται κάθε μήνα στην πλατφόρμα της.

Αυτή τη φορά η εταιρεία ενισχύσει το σύστημα προσωπικών μηνυμάτων (DM) προσθέτοντας τη δυνατότητα να καρφιτσώνεις έως 6 συνομιλίες στην κορυφή για πιο εύκολη πρόσβαση σε αυτές. Η νέα δυνατότητα είναι διαθέσιμη στις εφαρμογές του Twitter για Android και iOS, καθώς και στη web έκδοση του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Twitter προχώρησε πέρυσι σε 2 μεγάλες εξαγορές εταιρειών messaging, τις Sphere και Quill, απορροφώντας και το δυναμικό τους για να συνεχίσουν κανονικά την εργασία τους επάνω στις messaging λειτουργίες. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, στο κοντινό μέλλον να έχουμε ακόμα περισσότερες προσθήκες στο σύστημα DM του Twitter.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading