Παγκόσμιο Κύπελλο με εκπτώσεις και πολλά δώρα από την Ulefone

Με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Ρωσία, η Ulefone ξεκίνησε μια μεγάλη εκπτωτική ενέργεια που καλύπτει ημερολογιακά τις ημέρες της διοργάνωσης. Σε αυτήν περιλαμβάνονται κληρώσεις, διαγωνισμοί, δώρα έκπληξη για όσους αγοράσουν κάποιο από τα smartphones της και φυσικά εκπτώσεις για τα κορυφαία μοντέλα της.

Μέχρι και τις 15 Ιουλίου μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την ειδική υποσελίδα στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας για να συμμετέχετε στους διαγωνισμούς που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ένας τυχερός θα κερδίσει το Ulefone Power 5 με την τεράστια μπαταρία των 13000mAh, μια κλήρωση στην οποία μπορείτε να συμμετέχετε δηλώνοντας την αγαπημένη σας ομάδα και το email σας.

Αν πάλι σας ενδιαφέρει περισσότερο το Ulefone X, τότε μπορείτε να δηλώσετε το email σας για να συμμετέχετε σε άλλη κλήρωση για εκπτωτικά κουπόνια, αλλά και για τον ασύρματο φορτιστή της εταιρείας. Υπενθυμίζουμε, επί τη ευκαιρία, ότι το Ulefone X βρίσκεται σε στάδιο προπώλησης μέσα από κατάστημα Aliexpress σε τιμή μόλις €140.22.

Μάθετε περισσότερα για το World Cup 2018 της Ulefone από εδώ.

Loading