Valorant: Το δωρεάν fps shooter διαθέσιμο στις 2 Ιουνίου 2020

Η Riot Games ανακοίνωσε σήμερα πως το πολυαναμενόμενο character-based tactical shooter video game, VALORANT, θα κυκλοφορήσει δωρεάν στις 2 Ιουνίου 2020 σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Την χρονική περίοδο μέχρι τις 2 Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 28 Μαΐου θα ολοκληρωθεί και η - χωρίς προηγούμενο- δημοφιλής closed beta του παιχνιδιού, επιτρέποντας στην ομάδα της Riot να κάνει reset τους λογαριασμούς των παικτών, να προβεί σε διορθώσεις με νέο περιεχόμενο και να προετοιμαστεί για την έναρξη της παγκόσμιας κυκλοφορίας του. Με την επίσημη εκκίνησή του VALORANT, οι οπαδοί του competitive 5v5 tac shooter θα κάνουν μια νέα αρχή από την ίδια γραμμή εκκίνησης, ανταγωνιζόμενοι παίκτες σε όλο τον κόσμο.

Ενισχύοντας το επίπεδο δέσμευσής της προς τους παίκτες, η ομάδα του VALORANT θα προσφέρει νέο περιεχόμενο, ένα νέο game mode, ένα νέο πράκτορα και ένα νέο χάρτη κατά το λανσάρισα. Για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση από gamers, η Riot έχει δώσει επίσης προτεραιότητα στην εγκατάσταση server σε νέες περιοχές όπως, η Ατλάντα, το Ντάλας, το Λονδίνο, η Μαδρίτη και η Βαρσοβία, προκειμένου να μειωθεί ο λανθάνων χρόνος για τους παίκτες του VALORANT. Νωρίτερα, η Riot Games απέδειξε τη δέσμευσή της προς την παγκόσμια κοινότητα, δίνοντας προτεραιότητα στην ανάπτυξη της Closed Beta του παιχνιδιού σε χώρες σε όλο τον κόσμο, παρά τις απρόσμενες παγκόσμιες προκλήσεις που προέκυψαν από την πανδημία του COVID-19.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.PlayVALORANT.com

Σχετικά με το VALORANT

Το VALORANT είναι ένα ανταγωνιστικό tactical shooter 5v5 Character-Based FPS Video Game για PC, που βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Riot. Με σκοπό να κυκλοφορήσει στις περισσότερες χώρες του πλανήτη το καλοκαίρι του 2020, το VALORANT είναι ένα ακριβές και θανατηφόρο παιχνίδι για πολλούς παίκτες με υψηλή δεξιότητα, ποικιλία σε όπλα, πράκτορες με μοναδικές ικανότητες και ανταγωνιστικούς χάρτες για χιλιάδες ώρες παιχνιδιού.

Έχοντας αποδείξει την κορυφαία ποιότητα των παιχνιδιών της, με παγκόσμια υποδομή και ιδιόκτητη anti-cheat τεχνολογία, η Riot Games δεσμεύεται να διατηρήσει τις βασικές αρχές του είδους tactical shooter και να υποστηρίξει την ανταγωνιστική ακεραιότητα που προσφέρει ως εμπειρία το παιχνίδι.

Loading