Video Chat στην υπηρεσία BBM με το BlackBerry 10 OS

BlackBerry 10 OS BBM Video Chat

Η RIM περνάει τις δυσκολότερες στιγμές στην ιστορία της και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το BlackBerry 10 θα είναι η τελευταία της ευκαιρία για ανάκαμψη. Γι' αυτό το λόγο, η εταιρία αποφάσισε πριν από λίγο καιρό να καθυστερήσει το λανσάρισμα του νέου mobile λειτουργικού συστήματος, έτσι ώστε να διασφαλίσει ότι θα είναι πραγματικά ανταγωνιστικό απέναντι σε αυτά των Google, Apple και Microsoft.

Η κυκλοφορία του BlackBerry 10 έχει μετατεθεί για το 2013, αλλά ήδη ο νέος CEO της εταιρίας, Thorsten Heins αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τη νέα έκδοση της υπηρεσίας BBM που θα συμπεριλαμβάνεται στο BB10, με προεξάρχουσα την υποστήριξη video chat.

"Η αναβάθμιση στο BB10 θα φέρει νέες εμπειρίες, όπως για παράδειγμα την υποστήριξη  video chatting στην υπηρεσία BBM. Θα έρθουν πολλές ακόμη λειτουργίες με το BB10 που πραγματικά θα απογειώσουν την υπηρεσία BBM, η οποία αποτελεί και το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στις χώρες του Asia Pac (βλ. εδώ). Θέλουμε να χτίσουμε επάνω σ' αυτή τη δυναμική και δεν θέλουμε να τη μοιραστούμε. Πιστεύουμε ότι έχουμε κάτι μοναδικό, κάτι πολύ ισχυρό στο οπλοστάσιο μας, και θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε για να στήσουμε μία BlackBerry-based πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης"

Αρκετά φιλόδοξος ο νέος CEO της RIM, μένει να δούμε αν θα δικαιωθούν οι προσδοκίες του.

[via TheVerge]

Loading