Βελτιώστε το 3G σήμα του κινητού σας σε εσωτερικούς χώρους, με την πρωτοποριακή τεχνολογία 3G Femtocell!

Η Vodafone καινοτομεί και εισαγάγει πρώτη στην Ελληνική αγορά την τεχνολογία 3G Femtocell που χρησιμοποιείται για την παροχή υψηλής ποιότητας κάλυψης 3G σε εσωτερικούς χώρους.

Τώρα, οι συνδρομητές της Vodafone μπορούν να απολαμβάνουν ακόμη καλύτερη ποιότητα ομιλίας και πρόσβαση στο Internet σε εσωτερικούς χώρους ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, όπως για παράδειγμα σε υπόγειους χώρους, όπου μέχρι πρότινος η επικοινωνία πιθανόν να ήταν δύσκολη. Με γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση η συσκευή 3G Femtocell λειτουργεί με όλες τις τερματικές συσκευές 3G και μπορεί να εξυπηρετήσει έως 16 συσκευές (κινητά τηλέφωνα, Vodafone Mobile Connect sticks), εκ των οποίων έως και 4 ταυτόχρονα, για υπηρεσίες φωνής, βίντεο κλήσεων και mobile internet.

Η συσκευή 3G Femtocell παρέχει επίσης τη δυνατότητα πρόσβασης στο mobile internet μέσω της τεχνολογίας HSPA με ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 7.2Mbps, απελευθερώνοντας ταυτόχρονα και τη χρήση του mobile internet από το κινητό.

«Η δέσμευση απέναντι στους πελάτες μας είναι να τους παρέχουμε το καλύτερο, ταχύτερο και πιο αξιόπιστο δίκτυο. Με την τεχνολογία 3G Femtocell, η Vodafone παρέχει μια καινοτόμα και πρωτοποριακή λύση που λύνει προβλήματα κάλυψης σε εσωτερικούς χώρους όπως το σπίτι ή το γραφείο», δήλωσε ο κος Δαμιανός Χαραλαμπίδης, Chief Operation Officer της Vodafone Ελλάδος. Οι συσκευές 3G Femtocell χρησιμοποιούν ευρυζωνικές γραμμές ADSL για να συνδεθούν στο δίκτυο της Vodafone Οι συγκεκριμένες συσκευές δεν ξεπερνούν σε μέγεθος ένα κοινό router και κατασκευάζονται από τη Huawei.

Η συσκευή Vodafone Access Gateway, είναι διαθέσιμη μέσω του δικτύου καταστημάτων και του τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών της Vodafone. Επίσης, διατίθεται δωρεάν ή με έκπτωση σε πελάτες συμβολαίου και ανεξάρτητα στην τιμή των €150.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες της συσκευής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.vodafone.gr/gateway, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και το εξαιρετικό αποκλειστικό review του iPhonehellas!

Loading