Warhammer: Vermintide 2, διαθέσιμο δωρεάν για λίγες ημέρες στο Steam

Ακόμη ένα δωρεάν παιχνίδι για να περάσετε ευχάριστα το Σαββατοκύριακο σας, καθώς η Fatshark προσφέρει εντελώς δωρεάν το Warhammer: Vermintide 2 μέσα από την πλατφόρμα Steam και μπορείτε να το προσθέσετε εντελώς δωρεάν στην βιβλιοθήκη σας μέχρι και τις 7 Νοεμβρίου 2022.

Το Warhammer: Vermintide 2 είναι ένα co-op παιχνίδι 4 ατόμων που έρχονται αντιμέτωποι με ορδές των Chaos και Skaven. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 5 χαρακτήρων, ο καθένας με ξεχωριστές ικανότητες, ενώ το gameplay εξελίσσεται σε 15 διαφορετικά «δέντρα» και υπάρχουν περισσότερα από 50 διαθέσιμα όπλα.

Οι 5 ήρωες επιστρέφουν για να αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη απειλή ενώνοντας τις δυνάμεις τους απέναντι στον στρατό των Chaos και τις ορδές των Skaven. Το μόνο όριο ανάχωμα απέναντι στην απόλυτη ήττα είσαι εσύ και οι σύμμαχοι σου. Εάν πέσετε, το ίδιο θα συμβεί και στην Αυτοκρατορία.

Η Fatshark επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να γιορτάσει την επερχόμενη κυκλοφορία του Warhammer 40K: Darktide, δηλαδή τον επόμενο co-op τίτλο της σειράς «Tide».

Loading