Wednesday: Νέο trailer για τη νέα σειρά του Tim Burton

Μπορεί να μην έχουμε ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας για το Wednesday του Tim Burton, αλλά τουλάχιστον η Netflix μας δίνει ένα νέο trailer για την επερχόμενη σειρά που θα εστιάσει στην κόρη της Οικογένειας Άνταμς.

Στο νέο trailer βλέπουμε για πρώτη φορά το Thing, το χρήσιμο…χέρι (κυριολεκτικά) που κόβει βόλτες στο σπίτι της οικογένειας, αλλά και την Gwendoline Christie στον ρόλο της Larissa Weems που πλέον είναι η διευθύντρια της Nevermore Academy, ενώ στα νιάτα της ήταν η μεγάλη αντίπαλος της Morticia.

Στο Wednesday πρωταγωνιστεί στον ομώνυμο ρόλο η Jenna Ortega, η Catherine Zeta-Jones ως Morticia, ο Luis Guzman ως Gomez, ο Isaac Ordonez ως Pugsley, ο George Burcea ως ο μπάτλερ Lurch, αλλά και η Christina Ricci σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Να σημειωθεί ότι ο Tim Burton ανέλαβε την σκηνοθεσία και στα οκτώ επεισόδια της σειράς, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Alfred Gough και Miles Millar (Spider-Man 2). Προφανώς η σειρά θα έχει την χαρακτηριστική αισθητική των έργων του Burton και το αναμενόμενο μαύρο χιούμορ της Οικογένειας Addams.

Loading