Westworld: Νέο trailer και πρεμιέρα για την 3η σεζόν στις 15 Μαρτίου 2020

Μετά από αρκετούς μήνες, το δίκτυο HBO επιστρέφει με κάτι καινούργιο για την τρίτη σεζόν του Westworld, καθώς ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία της πρεμιέρας, 15 Μαρτίου 2020, μέσα από ένα νέο teaser trailer.

Στο video που ακολουθεί θα δείτε μια σειρά από δυσοίωνα γεγονότα που θα συμβούν στο κοντινό μέλλον και προμηνύουν την αποκάλυψη, όπως την παραπομπή του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, έναν δεύτερο εμφύλιο πόλεμο στη Ρωσία και οικολογικές καταστροφές σε όλο τον πλανήτη. Σύμφωνα με τον συνδημιουργό του Westworld, κ. Jonathan Nolan, για τη νέα σεζόν έχουν πάρει έμπνευση από το Blade Runner του Ridley Scott και θα εστιάσουν στο δυστοπικό μέλλον της Ανθρωπότητας.

Η δυστοπία μπορεί να μοιάζει όμορφη για τον κόσμο. Μπορεί ο κόσμος να είναι διεφθαρμένος εσωτερικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εξωτερικά δεν μπορεί να μοιάζει όμορφος και περιποιημένος. Θέλαμε να αποδώσουμε μια δυστοπία που δεν έχουμε δει πουθενά αλλού στο παρελθόν.

Αν έχετε παρακολουθήσει τις πρώτες δύο σεζόν του Westworld θα θυμάστε ότι στο τέλος της δεύτερης δόθηκαν ορισμένες απαντήσεις σε μεγάλα ερωτήματα της υπόθεσης και φυσικά άνοιξε η πόρτα για νέα μυστήρια. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τα γεγονότα των δύο πρώτων σεζόν, μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανασκόπηση του HBO προτού ξεκινήσει η 3η σεζόν από εδώ.

[via]

Loading