Westworld: Τρία νέα, κρυμμένα trailers για την 3η σεζόν!

Λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευση του πρώτου πλήρους trailer για την επερχόμενη 3η σεζόν του Westworld, κάποιοι φανατικοί φίλοι της σειράς “έσκαψαν” και ανακάλυψαν τρία κρυμμένα trailers στο επίσημο κανάλι του δικτύου HBO στο YouTube, τα οποία μας δίνουν ορισμένα νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Τα τρία trailers θεωρούνται “κρυμμένα” διότι είναι δηλωμένα ως unlisted, επομένως, δεν μπορούσε να τα βρει κανείς απλά με μια επίσκεψη στο κανάλι του HBO. Αν αναρωτιέστε πως κατάφεραν να τα ανακαλύψουν, η απάντηση βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Incite Inc., μια μυστηριώδης φανταστική εταιρεία που λογικά θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του Westworld.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα επιστρέψουν στη νέα σεζόν οι Thandie Newton (Maeve), Jeffrey Wright (Arnold/Bernard), Tessa Thompson (Charlotte), Evan Rachel Wood (Dolores) και Ed Harris (Man in Black, William), ενώ εισέρχονται ως νέοι χαρακτήρες οι Aaron Paul (Caleb), Vincent Cassel και Kid Cudi. Να σημειωθεί, επίσης, ότι οι παραγωγοί της σειράς Jonathan Nolan και Lisa Joy έχουν υποσχεθεί δραματικές αλλαγές σε σύγκριση με τις προηγούμενες δύο σεζόν.

Η τρίτη σεζόν του Westworld θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου 2020 στο δίκτυο HBO.

Loading