WhatsApp: Αγνόηση ειδοποιήσεων από αρχειοθετημένες συνομιλίες

Μία νέα δυνατότητα για την αγνόηση των ειδοποιήσεων από αρχειοθετημένες συζητήσεις προσέθεσε η ομάδα ανάπτυξης της υπηρεσίας WhatsApp δοκιμαστικά για επιλεγμένους χρήστες συσκευών Android.

Επί του παρόντος, εάν αρχειοθετήσετε μια συνομιλία στο WhatsApp, επανέρχεται αυτόματα από την εφαρμογή στη λίστα των μηνυμάτων σας, όταν αποστέλλεται ένα νέο μήνυμα από τον αποστολέα που «αρχειοθετήσατε».

Ωστόσο, με τη νέα δυνατότητα του WhatsApp θα μπορείτε να αγνοείτε εύκολα τις «επιστρεφόμενες» συνομιλίες, καθώς δεν θα επανέρχονται στη λίστα των μηνυμάτων σας ακόμη και αν λάβετε ένα νέο μήνυμα. Παράλληλα, δεν θα στέλνονται ειδοποιήσεις ούτε για νέα μηνύματα, εκτός εάν αποφασίσετε να αλλάξετε χειροκίνητα τη λειτουργία.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την εν λόγω λειτουργία, η διαδικασία έχει ως εξής:

  • Ανοίγετε το WhatsApp και μεταβαίνετε στις Ρυθμίσεις > Συνομιλίες.
  • Κάτω από την επιλογή «Αρχειοθετημένες Συνομιλίες», ενεργοποιήστε την επιλογή «Διατήρηση Αρχειοθετημένων Συνομιλιών».

Ωστόσο, υπενθυμίζεται ότι μπορείτε να εξακολουθήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, αν το επιθυμείτε, απενεργοποιώντας την προαναφερθείσα επιλογή.

Τέλος, το WhatsApp προσέθεσε τη δυνατότητα σίγασης των ειδοποιήσεων προς διευκόλυνση των χρηστών για την αποφυγή των διαδοχικών ειδοποιήσεων αλλά και τη λειτουργία των εξαφανισμένων μηνυμάτων – το έχουμε συναντήσει σε πολλές messaging πλατφόρμες – η οποία επιτρέπει την οριστική διαγραφή ενός μηνύματος μετά από ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading