WhatsApp: Αυτόματη διαγραφή μηνυμάτων μετά από 90 ημέρες

To WhatsApp είχε παρουσιάσει τον περασμένο Νοέμβριο τη δυνατότητα εξαφάνισης των μηνυμάτων στην πλατφόρμα με το πέρας επτά ημερών. Λίγους μήνες αργότερα, άρχισε επίσης να εργάζεται για την αυτόματη διαγραφή των μηνυμάτων και videos μετά την προβολή τους με τη λειτουργία View Once.

Επί του παρόντος, ετοιμάζεται να εισάγει μια επιπρόσθετη επιλογή για τη διαγραφή των μηνυμάτων μετά από 90 ημέρες. Επομένως, θα εμφανίζεται ένα μενού παρόμοιο με αυτό που μπορείτε να δείτε στο στιγμιότυπο οθόνης, όπου θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των Off, δηλαδή τα μηνύματα δεν θα εξαφανίζονται ποτέ, ή να επιλέξετε να εξαφανιστούν οι συζητήσεις σας μετά από 24 ώρες, 7 ημέρες ή 90 ημέρες.

Η νέα επιλογή των 90 ημερών κυκλοφορεί δοκιμαστικά στην πλατφόρμα του WhatsApp για Android συσκευές. Το WhatsApp τείνει να διατηρεί τις επερχόμενες λειτουργίες σε δοκιμαστική φάση για πολλές εβδομάδες, πριν τις καταστήσει διαθέσιμες ευρέως σε όλους τους χρήστες του.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading