WhatsApp: Νέες λειτουργίες για τις ομαδικές συνομιλίες

Η Meta ανακοίνωσε επίσημα την προσθήκη δύο νέων λειτουργιών για την υπηρεσία WhatsApp και συγκεκριμένα για τις ομαδικές συνομιλίες, μία για τους διαχειριστές και μία για όλους τους χρήστες.

Η πρώτη είναι ένα νέο εργαλείο ελέγχου με ονομασία Pending Participants που επιτρέπει στον διαχειριστή της ομαδικής συνομιλίας (group) να δει ποιοι χρήστες περιμένουν να συμμετέχουν και φυσικά να αποφασίσει αν θα τους δώσει την άδεια. Όταν ο διαχειριστής αποστείλει το link - πρόσκληση για τη συμμετοχή στο group, οι χρήστες που θα το πατήσουν θα μεταφερθούν σε αυτήν την λίστα αναμονής και έπειτα θα εγκρίνεται (ή όχι) η είσοδος τους.

Η δεύτερη λειτουργία αφορά όλους τους χρήστες και ουσιαστικά τους δίνει τη δυνατότητα να βλέπουν αν έχουν κοινά groups με άλλες επαφές τους. Αυτό γίνεται με μια απλή αναζήτηση χρησιμοποιώντας το όνομα του χρήστη που τους ενδιαφέρει, καθώς θα εμφανίζονται τα κοινά groups.

Οι νέες λειτουργίες λανσάρονται σταδιακά στους χρήστες και διαχειριστές του WhatsApp σε συσκευές Android και iOS. Υπενθυμίζουμε ότι έχουν ξεκινήσει οι δοκιμές και της λειτουργίας που επιτρέπει την δημιουργία εφήμερων groups.

[Meta]

Loading