Κλειδιά Windows 10 Pro OEM με λιγότερο από €11

Η URCDKey, online κατάστημα για κλειδιά και κωδικούς διάφορων προγραμμάτων, επιστρέφει στο προσκήνιο με νέες εκπτώσεις για τον εορτασμό της Άνοιξης σε αυθεντικά κλειδιά OEM του Windows 10 Pro που μπορείς να προμηθευτείς σε τρελά χαμηλή τιμή χρησιμοποιώντας το κουπόνι TG20 στο ταμείο.

Ως ένα από τα πρώτα επαγγελματικά καταστήματα πώλησης κλειδιών για παιχνίδια MMO, η URCDKey έχει επεκτείνει τη δραστηριότητα της τόσο στον χώρο του gaming, όσο και σε πιο σοβαρό λογισμικό όπως είναι τα Windows 10 Pro, Office 2016 Professional Plus και Office 2019 Professional Plus.

Τα OEM κλειδιά που πωλούνται είναι διαφορετικά από τις παραδοσιακές άδειες χρήσης ή τις εκδόσεις λογισμικού που αγοράζει ο χρήστης σε κουτί. Τα κλειδιά αυτά αφορούν αποκλειστικά μία συσκευή στην οποία γίνεται η εγκατάσταση του εκάστοτε λογισμικού. Αυτό σημαίνει ότι εάν αγοράσετε ένα κλειδί και πραγματοποιήσετε π.χ. εγκατάσταση του Microsoft Office 2016 Pro Plus στον υπολογιστή σας, τότε θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε νόμιμα το λογισμικό μόνο μία φορά και φυσικά δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο κλειδί σε άλλον υπολογιστή. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε αλλαγές στο hardware του υπολογιστή, η άδεια χρήσης του λογισμικού παύει να ισχύει και θα χρειαστεί να αγοράσετε εκ νέου κάποιο κλειδί OEM.

Τα προϊόντα παραδίδονται σε ψηφιακή μορφή στον χρήστη μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, ενώ έχει χτίσει πολύ καλό όνομα για την εξυπηρέτηση πελατών και τις τιμές του. Ο χρήστης κατεβάζει τις εκδόσεις των παραπάνω στον υπολογιστή του (φυσικά δωρεάν) και στη συνέχεια τις ενεργοποιεί με τα κλειδιά που αγοράζει από το κατάστημα URCDKey.com. Η ισχύς αυτών των κλειδιών είναι παγκόσμια και ισχύουν για μια μοναδική συσκευή του χρήστη (αποκλειστικά Windows για τις εκδόσεις του Office).

Αυτή την περίοδο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το κουπόνι TG20 για να κερδίσετε έκπτωση 20% στα παρακάτω προϊόντα:

  • Microsoft Windows 10 Pro OEM CD KEY GLOBAL στα €10,39
  • Office2016 Professional Plus CD Key Global στα €27,99
  • Office2019 Professional Plus CD Key Global στα €47,99

Εάν θέλετε να δείτε όλες τις προσφορές του καταστήματος για την Άνοιξη, μπορείτε να μεταφερθείτε στην ξεχωριστή ενότητα από εδώ.

Υπενθυμίζουμε ότι πρώτα κατεβάζετε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια χρησιμοποιείτε το κλειδί που αγοράσατε.

Loading