Windows 11: Σύντομα θα προστεθούν καρτέλες στην εφαρμογή Notepad

Η εφαρμογή Notepad του Windows 11 αποτελεί τον πιο σύντομο δρόμο για να κρατήσεις γρήγορα σημειώσεις ή να γράψεις ένα κείμενο, ειδικά στην περίπτωση που δεν έχεις εγκατεστημένο το Office και δεν προτιμάς τις διάφορες online λύσεις (π.χ. Google Docs).

Παρά το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα απλοϊκή εφαρμογή, το Notepad φαίνεται ότι σύντομα θα αποκτήσει σύστημα καρτελών (tabs) που θα θυμίζει την λειτουργία ενός web browser, έτσι ώστε να μεταπηδάς ταχύτατα από το ένα σημείωμα στο άλλο.

Η αποκάλυψη έγινε κατά λάθος από υπάλληλο της εταιρείας, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Twitter με μια ενθουσιώδη λεζάντα “Notepad in Windows 11 now has tabs!”. Το tweet αποσύρθηκε μετά από λίγα λεπτά, αλλά η ιστοσελίδα Windows Central πρόλαβε να το αντιληφθεί και έφερε στην δημοσιότητα το επίμαχο screenshot.

windows-11-notepad-tabs.jpg

Πιθανότατα οι καρτέλες δοκιμάζονται στο Notepad εδώ και αρκετό καιρό εσωτερικά, και η λογικά θα δούμε την λειτουργία στις αρχές του 2023 για όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows Insiders, ενώ αργότερα θα προστεθεί με κάποιο update σε όλους τους χρήστες.

[via]

Loading