Wonder Woman 1984: Πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 16 Δεκεμβρίου 2020

Μετά από διαδοχικές αναβολές στην πρεμιέρα του Wonder Woman 1984, η Warner Bros. πήρε την οριστική απόφαση να βγάλει την ταινία ταυτόχρονα σε κινηματογραφικές αίθουσες και στην υπηρεσία HBO Max, χωρίς επιπλέον χρέωση για όσους πληρώνουν συνδρομή.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί ανήμερα των Χριστουγέννων στις ΗΠΑ, ωστόσο, σε πολλές χώρες θα έχουμε την ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε σχεδόν 10 ημέρες νωρίτερα. Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες του δεύτερου lockdown, το Wonder Woman 1984 θα ξεκινήσει να προβάλεται στην Ελλάδα από τις 16 Δεκεμβρίου 2020.

Η θρυλική ηρωίδα βρίσκεται στη μέση του Ψυχρού Πολέμου και βρίσκει απέναντι της τους Max Lord (Pedro Pascal) και Cheetah (Barbara Ann Minerva). Επιστρέφουν κανονικά στους ρόλους τους η Robin Wright (Antiope) και η Connie Nelson (Hippolyta), αλλά και ο Chris Pine ως Steve Trevor. Μπόλικη καλτιά και φυσικά ατμόσφαιρα ‘80s.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading