Xbox Live Gold: Έρχονται αυξήσεις στις συνδρομές από τη Microsoft

Αργά ή γρήγορα ήταν αναμενόμενο ότι η Microsoft θα αναθεωρούσε την τιμολογιακή πολιτική της στην υπηρεσία Xbox Live Gold, δεδομένου ότι πέρασαν πάνω από 10 χρόνια με τις συνδρομές σταθερές για τους χρήστες.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι θα αυξήσει τις τιμές κατά $1 για τη μηνιαία συνδρομή, κατά $5 για την τριμηνιαία και κατά $20 για την εξαμηνιαία. Αυτό σημαίνει ότι οι νέες τιμές ορίζονται στα $10.99/μήνα, $29.99/τρίμηνο και $59.99/εξάμηνο.

Η Microsoft ξεκαθαρίζει ότι η νέα τιμολόγηση θα ξεκινήσει σε 45 ημέρες από σήμερα και αφού πρώτα ενημερωθούν προσωπικά όλοι οι συνδρομητές για την αλλαγή προκειμένου να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν τις συνδρομές τους χωρίς να βρεθούν προ εκπλήξεως. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι συνδρομητές Xbox Live Gold επιθυμούν να μεταβούν στο Game Pass Ultimate θα μπορούν να το κάνουν χωρίς έξτρα κόστος για το υπόλοιπο της τρέχουσας συνδρομής τους.

Αφού προχώρησε σε αύξηση των τιμών συνδρομής για την υπηρεσία Xbox Live Gold, η Microsoft αποκάλυψε τα δωρεάν παιχνίδια για το μήνα Φεβρουάριο που θα μπορούν να παίξουν και οι συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Game Pass.

Από 1 έως 28 Φεβρουαρίου θα είναι διαθέσιμο το Gears 5, το οποίο είναι πλήρως βελτιστοποιημένο για τα νέας γενιάς Xbox Series X και Series S, ενώ για το ίδιο χρονικό διάστημα θα μπορούμε να παίξουμε δωρεάν και τη remastered έκδοση του Resident Evil.

Από 1 έως 15 Φεβρουαρίου θα ανοικτό το παράθυρο για το Indiana Jones and the Emperor’s Tomb, από 16 εως 28 Φεβρουαρίου για το Lost Planet 2, και τα δωράκια ολοκληρώνονται από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 15 Μαρτίου με το Dandara: Trials of Fear Edition.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Microsoft]

Loading