Το ηλεκτρικό scooter-πατίνι και το "Segway" της Xiaomi σε καταπληκτικές τιμές, χωρίς τελωνείο και έξοδα αποστολής!

Διπλό χτύπημα από το κατάστημα Tomtop, το οποίο προσφέρει το ηλεκτρικό scooter-πατίνι Xiaomi M365 σε ακόμη χαμηλότερη τιμή σε σύγκριση με αυτήν που είδαμε στις αρχές Ιουλίου, αλλά και το Xiaomi Ninebot 2 (πατίνι τύπου Segway) σε εξίσου πολύ ενδιαφέρουσα τιμή. Όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις που βρήκαμε στο κατάστημα, έτσι και τώρα οι τιμές που θα δείτε παρακάτω είναι τελικές, μιας και το Tomtop αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής και το τελωνείο!

  • Xiaomi M365 σε τελική τιμή €318.19 με το κουπόνι HXFXMS170 στο ταμείο.

  • Xiaomi Ninebot 2 σε τελική τιμή €378.39 με το κουπόνι HXFXMS260 στο ταμείο.

Το Xiaomi M365 διαθέτει κινητήρα 500W, μέγιστη ταχύτητα 25km/h και προσφέρει αυτονομία για 30km χάριν στην μπαταρία λιθίου 280Wh της LG. Ακόμη, στο σύστημα πέδησης KERS έχει προστεθεί κανονικό δισκόφρενο (με τεχνολογία E-ABS) έτσι ώστε να ακινητοποιείται πλήρως μέσα σε μόλις 4m. Το βάρος του είναι μόλις 12.5kg, επομένως, μπορεί να μεταφερθεί πολύ εύκολα.

Να σημειωθεί ότι συνοδεύεται από εφαρμογή για smartphone που ενημερώνει τον χρήστη για την ταχύτητα, το επίπεδο της μπαταρίας και την απόσταση που έχει διανύσει. Φυσικά, εμφανίζει στον οδηγό ειδοποιήσεις σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Το Xiaomi Ninebot 2 μπορεί να κινηθεί με ταχύτητα έως 16 km/h σε ανηφόρα με κλίση έως 15° για απόσταση 22km με μία φόρτιση, ενώ ζυγίζει 12.8kg και μπορεί να μεταφερθεί άνετα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Loading