Yellowjackets: Επίσημο trailer για την δεύτερη σεζόν που κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες

Προετοιμαζόμαστε και για τη δεύτερη σεζόν του Yellowjackets, η οποία επιστρέφει στο Showtime στις 24 Μαρτίου 2023 με τα νέα επεισόδια της, και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την εξίσωση το επίσημο trailer που μας δίνει μια καλή εικόνα για το πόσο θα αγριέψουν τα πράγματα μετά την αρκετά μυστηριώδη πρώτη σεζόν.

Όσοι έχετε παρακολουθήσει ήδη την πρώτη σεζόν του Yellowjackets είστε εξοικειωμένοι με τους χαρακτήρες και την υπόθεση, η οποία αφορά μια ομάδα έφηβων κοριτσιών που επιβιώνουν από την πτώση του αεροπλάνου τους σε ένα ορεινό δάσος του Καναδά το φθινόπωρο, αλλά κάπου εκεί αρχίζουν τα δύσκολα καθώς έρχεται ο χειμώνας. Η χρονική σειρά είναι ακανόνιστη, καθότι βλέπουμε εικόνες τόσο από τον καιρό που πέρασαν αποκλεισμένες, όσο και μετά από αρκετά χρόνια όπου προσπαθούν να ζήσουν όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά τις ζωές τους μετά από αυτήν την εμπειρία. Σκοτεινά μυστικά, περίεργες αποφάσεις, ανέλπιστες εξελίξεις και μια ατμόσφαιρα που θυμίζει κάτι μεταξύ μυθιστορήματος του Stephen King και των μεταφυσικών εντάσεων στις δουλειές του David Lynch.

Στο Yellowjackets πρωταγωνιστούν οι Christina Ricci, Juliette Lewis, Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Jasmin Savoy Brown, Sophie Thatcher, Sophia Nelisse, Steven Krueger, Warren Kole, Courtney Eaton, Alexa Barajas, ενώ νέα προσθήκη είναι αυτή του Elijah Wood.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Yellowjackets στην Ελλάδα μέσω της COSMOTE TV.

Loading