4 χρόνια GoDeal24 με εξαιρετικές προσφορές σε γνήσια κλειδιά Windows και Office

Το Godeal24 συμπληρώνει τέσσερα χρόνια στην πώληση αδειών χρήσης λογισμικού της Microsoft και το γιορτάζει με έναν νέο γύρο εκπτώσεων, που σας επιτρέπει να αγοράζετε κλειδιά προνομιακές τιμές. Για παράδειγμα, μία άδεια χρήσης για το Microsoft Office 2021 Pro ξεκινά από 17,25€ ανά υπολογιστή!

Το τελευταίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές της Microsoft, όπως Word, Excel, PowerPoint, Teams και πολλά άλλα. Αν θέλετε να αγοράσετε μόνο ένα κλειδί για έναν υπολογιστή, τότε θα πρέπει να πληρώσετε 27,25€. Προφανώς, η αγορά μαζί με την οικογένεια ή τους φίλους σας είναι η πιο οικονομική λύση. Η Godeal24 διαθέτει επίσης το Office 2019 Pro με 19,99€ και το Windows 11 Pro με 13,25€.

Χωρίς την χρήση κάποιου εκπτωτικού κουπονιού θα βρείτε τα παρακάτω στις αναγραφόμενες τιμές:

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGBF50 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 50% (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του εκπτωτικού κουπονιού)

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGBF62 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 62% (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του εκπτωτικού κουπονιού):

Χρήσιμο Λογισμικό

Πως γίνεται η πληρωμή

Μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής, συνεχίστε ως επισκέπτης (ή δημιουργήστε λογαριασμό) και στη συνέχεια συμπληρώστε τις πληροφορίες χρέωσης (Billing Information).

Επιλέξτε "CWALLETCO" σε αυτό το βήμα και κάντε κλικ στο κουμπί "Continue".

Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο κουμπί "Place Order".

Στη συνέχεια θα μεταβείτε στην παρακάτω σελίδα και κάνετε κλικ στο "Choose Payment Methods", όπου η ιδανικότερη επιλογή είναι μέσω Paypal.

Στο Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα για την αγορά γνήσιων αδειών χρήσης προϊόντων της Microsoft, καθώς και άλλα λογισμικά ασφαλείας και εργαλεία για τον υπολογιστή σας. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία στέλνει το λογισμικό σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% στο TrustPilot και τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24 στο service @ godeal24.com

*Η κεντρική εικόνα προέρχεται από το Workperch on Unsplash

Loading