ActionDash: Φέρνει το Digital Wellbeing για όλα τα Android smartphones δωρεάν

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του Android Pie είναι και το Digital Wellbeing, μια σειρά από εργαλεία για να παρακολουθεί ο χρήστης πόσο χρόνο ξοδεύει σε εφαρμογές, πόσες φορές ανοιγοκλείνει τη συσκευή του κλπ., σε μια προσπάθεια της Google να προάγει την καλή ψηφιακή ζωή.

Μέχρι στιγμής, πρόσβαση στο Digital Wellbeing έχουν μόνο οι κάτοχοι συσκευών Android One και Pixel, ενώ θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε και πόσοι πραγματικά χρησιμοποιούν ή δίνουν σημασία σε αυτές τις μετρήσεις.

Για όσους, πάντως, ενδιαφέρονται να προσθέσουν τέτοια εργαλεία στη συσκευή τους, υπάρχει και το ActionDash από τον δημιουργό του δημοφιλούς Action Launcher. Διατίθεται δωρεάν και με ένα έξτρα κόστος €4.99 μπορείς να ξεκλειδώσεις dark mode, να βάζεις χρονόμετρο για τη χρήση κάθε εφαρμογής, να παίρνεις backup των μετρήσεων κλπ.

Ο δημιουργός αναφέρει, επίσης, ότι αρκεί μια και μόνο άδεια πρόσβασης για να ξεκινήσει η καταγραφή στατιστικών από το ActionDash και τονίζει ότι κανένα από αυτά τα δεδομένα δεν φεύγει εκτός της εφαρμογής, με εξαίρεση τα backup που παίρνει χειροκίνητα ο χρήστης.

ActionDash - [Google Play Link]

Loading