Άδειες χρήσης Windows και Office εύκολα, προσιτά και νόμιμα

Το ενδιαφέρον για το Windows 11 είναι ιδιαίτερα υψηλό, καθώς ολοένα και περισσότεροι χρήστες θέλουν να δοκιμάσουν το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft σε παλαιότερους υπολογιστές, ειδικά από τη στιγμή που η εταιρεία αποφάσισε να επιτρέψει την εγκατάσταση του και να μεταφέρει την ευθύνη στον χρήστη για την ομαλή λειτουργία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να στρέφονται σε παράνομα downloads που μπορεί να κρύβουν και σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια τους.

Δεν υπάρχει λόγος, ωστόσο, να καταφεύγει κανείς στην…παρανομία, αφού υπάρχει τρόπος να αγοράσει γνήσια και νόμιμα κλειδιά τόσο για το Windows OS, όσο και για το Microsoft Office ξοδεύοντας πολύ λίγα χρήματα. Το κατάστημα Keysfan εξειδικεύεται στην πώληση αδειών χρήσης που αγοράζει το ίδιο από εταιρείες που δεν τα χρειάζονται. Για κάθε ένα από αυτά τα κλειδιά, το Keysfan γνωρίζει πλήρως το ιστορικό τους έτσι ώστε ο τελικός χρήστης να μην αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Μάλιστα, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει δώσει την έγκριση του για τη νόμιμη μεταβίβαση αδειών χρήσης που αφορούν λογισμικό. Τέλος, κάθε άδεια χρήσης που αγοράζεται από το Keysfan είναι “εφ όρου ζωής” και το λογισμικό υποστηρίζεται μέχρι το τέλος του κύκλου ζωής από τη Microsoft.

Όσοι, λοιπόν, αναζητάτε κλειδιά για Windows 10/11, Office 2016/2019 και άλλο λογισμικό της Microsoft, τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις εξαιρετικές προσφορές που τρέχουν αυτήν την περίοδο στο Keysfan. Για παράδειγμα θα βρείτε άδεια χρήσης για Windows 11 με €14.25, Windows 10 με μόλις €5.63 / υπολογιστή και Office 2021 με €30.25.

keysfan-feb-2022.jpg

Χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιο εκπτωτικό κουπόνι, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές:

Δηλώνοντας το κουπόνι SKF50 στο ταμείο κερδίζετε έκπτωση 50% για αγορά κλειδιού Windows 10 και Windows 11:

Επιπλέον, με το κουπόνι SKF62 κερδίζετε έκπτωση 62% στα παρακάτω

Οι παραγγελίες στο κατάστημα Keysfan γίνονται πανεύκολα και γρήγορα. Απλά επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς στην αγορά (προτεινόμενη μέθοδος το PayPal) και πολύ σύντομα έρχεται στη διεύθυνση email που έχεις δηλώσει (έλεγχος και στον φάκελο Spam γιατί καμιά φορά ενδέχεται να καταχωρηθεί εκεί). Προηγουμένως θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την έκδοση του λογισμικού που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση της με το κλειδί που αγοράσατε.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνιση ή πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση support @ keysfan.com.

Loading