Άδειες Windows και Office σε πολύ καλές τιμές

Σειρά και του καταστήματος Keysworlds να υποδεχθεί την άνοιξη με προσφορές σε λογισμικό Windows και Office που θα βρουν σίγουρα ενδιαφέρουσες όσοι επιθυμούν να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές τους χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα, εξοικονομώντας πόρους για hardware!

Το κατάστημα Keysworlds προσφέρει στον καταναλωτή έναν ασφαλή και οικονομικό τρόπο να αποκτήσει άδειες χρήσης Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise LTSC, Microsoft Office 2016, Microsoft Office 2019 και συνδυασμούς των προαναφερθέντων, με τις τιμές να ξεκινούν από μόλις €8.88.

keysworlds-spring.jpg

Συγκεκριμένα, μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα τα παρακάτω προϊόντα στις αναγραφόμενες τιμές, αρκεί να δηλώσετε το εκπτωτικό κουπόνι KWNY35 στο ταμείο:

Να σημειωθεί ότι το Keysworlds περιλαμβάνει και άλλες εκπτώσεις στο πλαίσιο μιας ενέργειας που τρέχει αυτές τις ημέρες ως “Ανοιξιάτικη Black Friday”.

Το Keysworlds είναι μια online πλατφόρμα που προσφέρει άδειες χρήσης σε λογισμικό της Microsoft και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Η διαδικασία αγοράς είναι εξαιρετικά απλή. Αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία, θα λάβετε ένα email με το κλειδί για το προϊόν που αγοράσατε (μη ξεχνάτε να ελέγχετε και τον φάκελο Spam).

Για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει ή οποιοδήποτε άλλο ερώτημα, μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το Keysworlds 24/7 στο service @ keysworlds.com.

Στους τρόπους πληρωμής συμπεριλαμβάνονται οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, αλλά προτείνεται το PayPal ως η καλύτερη μέθοδος για μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές σας.

Loading