AOC

AGON PRO AG274QZM: Νέα gaming οθόνη με MiniLED IPS panel 240Hz

Η AGON by AOC – μια από τις κορυφαίες μάρκες οθονών gaming και αξεσουάρ πληροφορικής στον κόσμο, λανσάρει την 27’’ AGON PRO AG274QZM, μια εξαιρετικά γρήγορη gaming οθόνη 240 Hz με ανάλυση QHD και ένα συγκλονιστικό MiniLED IPS Panel. Η AG274QZM ταιριάζει υπέροχα με τα δυνατά και ακριβή χρώματα του IPS Panel με το MiniLED backlight που διαθέτει 576 διαβαθμίσεις φωτεινότητας. Αυτό επιτρέπει στην οθόνη να επιτύχει την υψηλού επιπέδου πιστοποίηση DisplayHDR 1000 με μέγιστη φωτεινότητα στα 1200 nits, εμφανίζοντας βαθύ μαύρο και έντονο φως ηλίου στο ίδιο καρέ, προσφέροντας παράλληλα ένα παιχνίδι πραγματικά υψηλής ταχύτητας (1 ms GtG) χωρίς συμβιβασμούς, κάτι που αναζητούν οι ανταγωνιστικοί παίκτες.

Σχεδιασμένη για επιτυχία

Η AGON PRO AG274QZM είναι το νέο μέλος της οικογένειας AGON PRO που απευθύνεται στους θρύλους της gaming κοινότητας: τους pro-competitive gamers και τους λάτρεις των esports. Η AGON PRO AG274QZM διαθέτει την αριστοτεχνική κατασκευή όλων των προϊόντων της οικογένειας και μια εργονομική βάση βραβευμένη για το σχεδιασμό της με Red Dot Design Award. Η βάση διαθέτει ενσωματωμένη διαχείριση καλωδίων και προσφέρει ρυθμίσεις ύψους, κλίσης, οριζόντιας και κάθετης περιστροφής για υγιή και άνετα gaming sessions.

Το 3 πλευρών χωρίς πλαίσιο 27’’ IPS panel με 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα έχει ανάλυση QHD (2560x1440) και ρυθμό ανανέωσης 240 Hz, τον καλύτερο συνδυασμό χαρακτηριστικών για high-end ανταγωνιστικό gaming. Η ανάλυση QHD προσφέρει δελεαστικές δυνατότητες για τις σύγχρονες GPUs, πετυχαίνοντας παράλληλα υψηλή πιστότητα και υψηλούς ρυθμούς καρέ. Από την άλλη πλευρά, ο ρυθμός ανανέωσης 240 Hz, αντιπροσωπεύει σήμερα το βασικό επίπεδο ανανέωσης για ανταγωνιστικούς FPS gamers, που είναι συνηθισμένοι σε ρυθμούς ανανέωσης 144 Hz και άνω. Με πραγματικό χρόνο απόκρισης GtG 1 ms, η γρήγορη δράση στην οθόνη εμφανίζεται ομαλά χωρίς κάποιο ghosting. Χάρη στην on-board συμβατότητα με Nvidia G-Sync, το tearing και το shutter εξαλείφονται με τη χρήση μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης.

Όσα περισσότερα τόσο το καλύτερα

Βασικό χαρακτηριστικό της ανταγωνιστικής οθόνης AG274QZM είναι το ΜiniLED backlight με 576 ξεχωριστές διαβαθμίσεις φωτεινότητας. Ενεργοποιώντας τον οπίσθιο φωτισμό σε ένα μόνο μικρό μέρος του panel, η οθόνη μπορεί να φτάσει στα 1200 nits φωτεινότητας και να προβάλλει έντονα οπτικά χαρακτηριστικά, όπως το ηλιακό φως, τη φωτιά, κ.α., προβάλλοντας την ίδια στιγμή και βαθιές, σκούρες σκιές. Αυτό το υψηλό δυναμικό εύρος αυξάνει την αντιληπτή αναλογία αντίθεσης και παρέχει μια πλούσια, ζωντανή και καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού. Με την ασπίδα οθόνης που περιλαμβάνεται, η οθόνη ξεπερνά τις προκλήσεις, όπως το έντονο φως περιβάλλοντος ή τις αντανακλάσεις από τα φώτα σκηνής/γεμίσματος, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την αντιληπτή αντίθεση. Πιστοποιημένη με VESA DisplayHDR 1000, η AG274QZM προσφέρει μια πραγματική εμπειρία HDR, σε συνδυασμό με γρήγορο ρυθμό ανανέωσης και ευκρινή ανάλυση QHD.

Επιπλέον, η AG274QZM είναι ιδανική για gamers που εργάζονται από το σπίτι ή χρησιμοποιούν τον υπολογιστή για τη δημιουργία περιεχομένου. Αυτή η πολύπλευρη οθόνη προσφέρει συνδεσιμότητα USB-C, με παροχή ισχύος 65 W για φόρτιση και τροφοδοσία συνδεδεμένων φορητών υπολογιστών. Με 4x θύρες USB 3.2, η οθόνη μπορεί να λειτουργήσει ως βάση σύνδεσης πρόσθετων περιφερειακών, όπως πληκτρολόγιο, ποντίκι κ.λπ. Με έναν ενσωματωμένο διακόπτη KVM, οι χρήστες μπορούν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ δύο πηγών (π.χ. gaming pc και εργασίας ή streaming pc) ενώ χρησιμοποιούν το ίδιο σετ πληκτρολογίου και ποντικιού.

Για να προσαρμοστεί η οθόνη στις προσωπικές ρυθμίσεις των χρηστών, το μοντέλο AG274QZM προσφέρει φωτισμό Light FX RGB στο πίσω μέρος, ο οποίος μπορεί να συγχρονιστεί και με άλλο εξοπλισμό της AGON by AOC. Για επιπλέον ατμόσφαιρα, ένας προβολέας προβάλλει το λογότυτο της AGON στην επιφάνεια του γραφείου. Το χειριστήριο QuickSwitch σε σφαιρικό σχήμα, που περιλαμβάνεται, καθιστά παιχνιδάκι την προσαρμογή των ρυθμίσεων OSD, ενώ μπορεί επίσης να ελεγχθεί μέσω του joystick ή του λογισμικού G-Menu.

H AGON PRO AG274QZM θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο του 2022 στην προτεινόμενη τιμή λιανικής στα €1299,00.

Loading