AirPods Max: Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple στα $549

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο τα AirPods Max, τα νέα ασύρματα over-ear headphones με τεχνολογίες Adaptive EQ, ενεργή ακύρωση θορύβου και Spatial Audio που θα είναι διαθέσιμα από τις 15 Δεκεμβρίου 2020 σε τιμή $549.

airpods-max-digital-crown.jpg


Τα AirPods Max διαθέτουν dynamic driver 40mm που έχει σχεδιάσει η ίδια και ισχυρίζεται πως προσφέρει πλούσιο βαθύ μπάσο, απόλυτη ακρίβεια στις μεσαίες συχνότητες και πεντακάθαρες υψηλές, ενώ σε κάθε ακουστικό υπάρχει δικό της chipset H1 για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου.

Στο δεξί ακουστικό έχει τοποθετηθεί ρότορας για να ρυθμίζεις με ακρίβεια την ένταση του ήχου, να διαχειρίζεσαι την αναπαραγωγή, να έχεις πρόσβαση στον ψηφιακό βοηθό Siri και να απαντάς/απορρίπτεις εισερχόμενες κλήσεις. Σε ό,τι αφορά την αυτονομία, η Apple υπόσχεται 20 ώρες χρήσης με μία φόρτιση και ενεργοποιημένο το ANC (ενεργή ακύρωση θορύβου) και το Spatial Audio.

airpods-max-colors.jpg

Τα AirPods Max θα είναι διαθέσιμα σε αποχρώσεις Space Grey, Sky Blue, Green, Silver και Pink, με την κατασκευή τους να έχει γίνει από ανοξείδωτο ατσάλι και μαλακό υλικό για να τα χρησιμοποιείς άνετα για πολλές ώρες. Τέλος, στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται καλώδιο USB Type-C και θήκη.


*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading