Alien: Έρχεται τηλεοπτική σειρά με συμμετοχή και του Ridley Scott!

Οι φίλοι των ταινιών Alien θα χαρείτε με την ανακοίνωση του John Landgraf, επικεφαλής του δικτύου FX, από την εκδήλωση 2020 Investor Day της Disney, καθώς επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζουν την πρώτη τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στον κόσμο των ταινιών! Μπορεί να μην έχουμε χρονοδιάγραμμα για την πρεμιέρα της, αλλά ο κ. Landgraf είχε να μοιραστεί ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία για τη σειρά Alien.

Η παραγωγή ανατέθηκε στον Noah Hawley (Fargo, Legion) και θα συμμετέχει στο project ο Ridley Scott, ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας Alien που κυκλοφόρησε το 1979. Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε μια σχετικά κοντινή απόσταση στη Γη σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, ενώ η ατμόσφαιρα θα συνδυάζει τον διαχρονικό τρόμο της πρώτης ταινίας με την καταιγιστική δράση της δεύτερης.

Η προβολή της τηλεοπτικής σειράς Alien θα πραγματοποιηθεί μέσα από τα κανάλια FX και Hulu, ωστόσο, θεωρείται δεδομένο πως θα τη δούμε στον κατάλογο του Disney+.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading