Διαγωνισμός Alien: Isolation: Κερδίστε 5 αντίτυπα για PC! [Update: Winners!]

alien_isolation_600

Λίγες μόνο ημέρες απέμειναν για την κυκλοφορία του Alien: Isolation, το horror first person παιχνίδι επιβίωσης που υπόσχεται γνήσιο τρόμο και πιστή αναπαράσταση του κόσμου που φαντάστηκε ο Ridley Scott στις ομώνυμες ταινίες. Εάν θέλεις να είσαι από τους πρώτους που θα παίξουν το παιχνίδι (κυκλοφορεί στις 7 Οκτωβρίου), τότε μπορείς να συμμετέχεις στον διαγωνισμό του Techgear.gr για να κερδίσεις ένα από τα 5 αντίτυπα της έκδοσης για Windows PC.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας, αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες της εφαρμογής που ακολουθεί.

Κάθε βήμα σου δίνει περισσότερους πόντους. Περισσότεροι πόντοι σημαίνουν περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση και περισσότερες πιθανότητες να είσαι εσύ ο νικητής ενός εκ των 5 Alien: Isolation!

Update: Νικητές του διαγωνισμού αναδείχθηκαν οι Fotis Per., Ioannis Calem., Nick Sard., Tasos Alex. και Στεφ Τσαμπ. Όλοι έχουν ενημερωθεί για την παραλαβή του δώρου τους, αλλά σε περίπτωση που κάποιος αποποιηθεί το δώρο του θα επαναληφθεί κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στις 23:00. Oι νικητές κληρώνονται αυτόματα από την πλατφόρμα διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα ειδοποιηθούν άμεσα για την αποστολή των αντιτύπων τους.

Καλή επιτυχία σε όλους!

BONUS: Προσθέσαμε και μερικά ακόμη videos της σειράς "How Will You Survive?"

Loading