Οι Anonymous επιτίθενται σε εταιρεία παραγωγής δακρυγόνων!

Με τα χτυπήματα των Anonymous να διαδέχονται τελευταία το ένα το άλλο (CIA, Υπουργείο Δικαιοσύνης, ελληνικές πολιτικές-κυβερνητικές ιστοσελίδες), το τελευταίο θύμα της δημοφιλούς ομάδας hackers φαίνεται να είναι η αμερικανική εταιρεία παραγωγής δακρυγόνων Combined Systems.

Η Combined Systems εδρεύει στην Πενσυλβάνια και προμηθεύει δακρυγόνα σε στρατιωτικές και αστυνομικές μονάδες σε όλο τον κόσμο. Χθες το πρωί, οι Anonymous κατόρθωσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα της εταιρείας και να υποκλέψουν τηλέφωνα, emails, κωδικούς και άλλα προσωπικά δεδομένα υπαλλήλων και πελατών της.

Σύμφωνα με τους Anonymous η εν λόγω εταιρεία ευθύνεται για δεκάδες θανάτους από την εκτεταμένη χρήση χημικών τοξικών δακρυγόνων στην Αίγυπτο. Όπως επιβεβαιώνει η Διεθνής Αμνηστία τον τελευταίο χρόνο η αμερικανική εταιρεία προμήθευσε στην κυβέρνηση της  Αιγύπτου 46 τόνους δακρυγόνα και άλλες χημικές ουσίες προκειμένου να καταστείλει τις εξεγέρσεις των κατοίκων της.

Οι CEOs της εταιρείας, Donald Smith και Jacob Kravel απέφυγαν να σχολιάσουν τις κατηγορίες και την επίθεση επικαλούμενοι επαγγελματικό meeting...

[πηγή huffingtonpost]
Loading