Αυτοί είναι οι φετινοί φιναλίστ για τα App Store Awards 2023

Όπως το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, η Apple ανακοίνωσε επίσημα τους φιναλίστ των βραβείων App Store 2023, αναδεικνύοντας τις εφαρμογές που ξεχώρισαν και επιλέχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του καταστήματος εφαρμογών App Store. Η Apple διάλεξε φέτος σχεδόν 40 εφαρμογές και παιχνίδια για να τα παρουσιάσει σε 10 διαφορετικές κατηγορίες.

Σύμφωνα με τον Phil Schiller,

Είμαστε ενθουσιασμένοι με τα επιτεύγματα αυτών των φιναλίστ των App Store Award, οι οποίοι βοηθούν τους χρήστες σε όλο τον κόσμο να εξερευνήσουν τα ενδιαφέροντά τους για τη ζωγραφική, το σχεδιασμό, την επεξεργασία βίντεο, την εκπαίδευση, τη μουσική, τη διαχείριση του χρόνου, τη γυμναστική, την πεζοπορία, τα παιχνίδια και πολλά άλλα. Αυτοί οι φιναλίστ είναι όλοι απίστευτα ταλαντούχοι και έχουν καταβάλει τεράστια προσπάθεια για τη δημιουργία αυτών των σπουδαίων εφαρμογών και παιχνιδιών. Εμπνεόμαστε από τα επιτεύγματά τους και ανυπομονούμε να ανακοινώσουμε τους νικητές των App Store Awards αργότερα αυτό το μήνα.

Ακολουθούν όλες οι φετινές υποψηφιότητες για iPhone, iPad, Mac, Apple TV και Apple Watch, και περιμένουμε μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη να μάθουμε τους νικητές για τη χρονιά που ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες.

App of the Year

Game of the Year

Cultural Impact

[Apple]

Loading