Apple: 1,8 δισ. ενεργές συσκευές παγκοσμίως και νέο ρεκόρ τζίρου

Ο CEO της Apple, Tim Cook αποκάλυψε ότι η εταιρεία έχει περισσότερες από 1,8 δισεκατομμύρια ενεργές συσκευές παγκοσμίως, καταγράφοντας ένα νέο ρεκόρ.

Τα προϊόντα της Apple περιλαμβάνουν τα iPhone, iPod touch, iPad, Mac, Apple TV και Apple Watch. O Cook ανέφερε ότι η εταιρεία τον Ιανουάριο του 2020 είχε 1,5 δισεκατομμύριο ενεργές συσκευές παγκοσμίως, και τον Ιανουάριο του 2021 1,65 δισεκατομμύρια συσκευές.

Ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα των κερδών για το τελευταίο τρίμηνο του 2021, η Apple κατέγραψε έσοδα 123,9 δισεκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας ακόμη ένα ρεκόρ για την εταιρεία.

Η Apple κατέγραψε ρεκόρ στα έσοδα της ανά κατηγορία προϊόντων:

  • iPhone: 71,6 δισεκατομμύρια δολάρια, από 65,5 δισεκατομμύρια δολάρια το προηγούμενο τρίμηνο.

  • Mac: 10,8 δισεκατομμύρια δολάρια, από 8,6 δισεκατομμύρια δολάρια το προηγούμενο τρίμηνο.

  • iPad: 7,2 δισεκατομμύρια δολάρια για το τρίμηνο, από 8,4 δισεκατομμύρια δολάρια το προηγούμενο τρίμηνο.

  • Wearables, Home και Accessories: 14,7 δισεκατομμύρια δολάρια, από 12,9 δισεκατομμύρια δολάρια το προηγούμενο τρίμηνο.

  • Υπηρεσίες: 19,5 δισεκατομμύρια δολάρια, από 15,7 δισεκατομμύρια δολάρια το προηγούμενο τρίμηνο.

Τα Wearables, Home και Accessories περιλαμβάνουν τα Apple Watch, Apple TV, HomePod mini, iPod touch, AirPods, τα ακουστικά Beats, και άλλα. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν τα App Store, Apple Music, Apple Arcade, Apple TV+, Apple Fitness+, iCloud και άλλα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[Apple]

Loading