Apple HomePod Mini: Το νέο έξυπνο ηχείο με εξελιγμένη Siri και τιμή $99

Η παρουσίαση της Apple ξεκίνησε με την παρουσίαση του νέου HomePod Mini, ένα νέο έξυπνο ηχείο με εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό και νέο hardware (επεξεργαστή Apple S5) που βελτιστοποιεί τις κινήσεις του επανασχεδιασμένου driver για να κατευθύνει τον ήχο ομοιόμορφα στον χώρο με πλούσια μπάσα.

Η εταιρεία έχει ενσωματώσει την τεχνολογία Ultra Wide Band για να αντιλαμβάνεται την κατεύθυνση του iPhone για απομακρυσμένη διαχείριση, ψηφιακό βοηθό Siri με άμεση πρόσβαση στις εφαρμογές του iPhone ώστε να ακούς πληροφορίες από αυτές απευθείας στο HomePod Mini και μάλιστα με αναγνώριση διαφορετικών φωνών για προσωποποιημένες απαντήσεις ανάλογα με τον χρήστη, δυνατότητα διαχείρισης όλων των έξυπνων συσκευών του σπιτιού (π.χ. θερμοστάτη, κλειδαριές, φωτισμό), δυνατότητα επικοινωνίας με άλλα HomePod Mini στον ίδιο χώρο μέσω της λειτουργίας Intercom και δυνατότητα επικοινωνίας με συστήματα αυτοκινήτου CarPlay για να συνομιλείς με άλλα μέλη της οικογένειας στο σπίτι απευθείας από το αυτοκίνητο.

Σε ότι αφορά την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα, η Apple τόνισε πως όλα τα αιτήματα προς τη Siri δεν αποστέλλονται σε servers και η επικοινωνία με άλλες έξυπνες συσκευές γίνεται με κρυπτογράφηση των δεδομένων.

Θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου 2020 σε τιμή $99.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading