Apple Watch Series 8: Επίσημα με αισθητήρα μέτρησης θερμότητας και αναγνώριση τροχαίων ατυχημάτων

Η Apple προχώρησε πριν από λίγη ώρα την επίσημη παρουσίαση της με τα νέα Apple Watch Series 8, τα οποία ο Tim Cook χαρακτήρισε ως τα κορυφαία της εταιρείας μέχρι σήμερα…

apple-watch-series-8-1.jpg

Στα νέα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνεται η προσθήκη αισθητήρα μέτρησης της θερμοκρασίας του σώματος σε δύο σημεία (επάνω και κάτω), ο οποίος χρησιμοποιείται και για την ενίσχυση της εφαρμογής παρακολούθησης του γυναικείου κύκλου με την νέα λειτουργία που αφορά την ωορρηξία. 

apple-watch-series-8-2.jpg

Στη συνέχεια περνάμε στην Ασφάλεια. Η Apple προσθέτει λειτουργία αναγνώρισης τροχαίου ατυχήματος (Crash Detection) χάριν στο νέο γυροσκόπιο 3 διευθύνσεων, το νέο επιταχυνσιόμετρο και ειδικό αλγόριθμο που έχει αναπτύξει η εταιρεία. Το Apple Watch Series 8 μπορεί να αναγνωρίσει χτυπήματα στο όχημα από την πλευρά του οδηγού, του συνοδηγού και φυσικά τις μετωπικές συγκρούσεις, και η εταιρεία αναφέρει πως η τεχνολογία της έχει εκπαιδευτεί σε πάνω από 1 εκατομμύριο ώρες οδήγησης.

apple-watch-series-8-4.jpg

Στο κομμάτι της αυτονομίας, το Apple Watch Series 8 υπόσχεται μία ολόκληρη ημέρα λειτουργίας, αλλά το νέο Low Power Mode μπορεί να φτάσει έως και τις 36 ώρες. 

apple-watch-series-8-5.jpg

Νέο χαρακτηριστικό και η υπόστηριξη διεθνών δικτύων τηλεπικοινωνιών από το Apple Watch.

apple-watch-series-8-6.jpg

Θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερις αποχρώσεις με τιμή εκκίνησης τα $399 από τις 16 Σεπτεμβρίου 2022.

apple-watch-series-se.jpg

Ακόμη, η Apple παρουσίασε το νεό Apple Watch SE (2η γενιά) με ανανεωμένο σχεδιασμό, νέες λειτουργίες (Crash Detection, Fall Detection κλπ.), μεγαλύτερη οθόνη και απόδοση 20% ταχύτερη από το προηγούμενο μοντέλο.

Θα κυκλοφορήσει επίσης στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 με τιμή εκκίνησης τα $249.

Loading