ASUS ExpertBook και ExpertCenter παρουσιάστηκαν επίσημα στην Αθήνα!

H ASUS, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές laptops για προσωπική και επαγγελματική χρήση, παρουσίασε την Τετάρτη, 27 Μαρτίου τις σειρές επαγγελματικών laptops Expert Book και desktops ExpertCenter. Τα επαγγελματικά laptops και desktops της ASUS έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών ανά τον κόσμο, με αποτέλεσμα η εταιρεία να αποτελεί σήμερα ένα από τα κυριότερα θέματα συζήτησης στον τομέα της τεχνολογίας.

Η ASUS είναι ευρέως γνωστή για τα λεπτά, εντυπωσιακά και ελαφριά ASUS Zenbook, αλλά και για τα πανίσχυρα ROG, που απευθύνονται στους gamers, όμως τώρα παρουσιάζει κάτι διαφορετικό.

Το δημοσιογραφικό κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τις δύο ανανεωμένες σειρές προϊόντων της ASUS, οι οποίες είναι διαθέσιμες για επαγγελματική χρήση. Τα επαγγελματικά laptops και desktops της ASUS, αν και με περιορισμένη εμφάνιση μέχρι σήμερα στην αγορά,  έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις λόγω της αξιοπιστίας, της ανθεκτικότητας και της υψηλής ποιότητας κατασκευής τους. Με τις σειρές ExpertBook και ExpertCenter, η ASUS έχει ως στόχο να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για τις ανάγκες των επαγγελματιών παγκοσμίως.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση, ξεχώρισε η έμφαση στην ανθεκτικότητα, η οποία αναδεικνύεται από την κατασκευή των προϊόντων βάσει στρατιωτικών προτύπων. Επιπροσθέτως, όλες οι επαγγελματικές συσκευές της ASUS συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας τριών ετών, μια εγγύηση, μάλιστα, που σε ό,τι αφορά στα laptops καλύπτει και τις μπαταρίες. Η εγγύηση αυτή μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τα πέντε έτη, με τους επαγγελματικούς οργανισμούς να διευκολύνονται από την άμεση εξυπηρέτηση, η οποία προσφέρεται μέσω της υπηρεσίας Next Business Day On-site Response. Η εν λόγω υπηρεσία περιλαμβάνει την επίσκεψη εξουσιοδοτημένου τεχνικού και την επισκευή του προϊόντος στον χώρο του πελάτη, την πρώτη κιόλας εργάσιμη ημέρα έπειτα από την αναφορά μίας βλάβης.

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Αθήνα, οι εκπρόσωποι της ASUS μίλησαν για την καινοτομία και την άμεση ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης, αλλά και για τα εξεζητημένα χαρακτηριστικά που υιοθετήθηκαν σε κάποια από τα μοντέλα της σειράς ExpertBook. Δύο από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η υποστήριξη κάρτας SIM - για εργασία από οπουδήποτε, χωρίς να απαιτείται η χρήση WiFi - αλλά και η χρήση ενσωματωμένης συσκευής ανάγνωσης smart card, κατάλληλη για χρήση από κυβερνητικούς και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Τέλος, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις διάφορες λύσεις που παρέχονται από την ASUS σχετικά με την ασφάλεια τόσο του software όσο και του hardware.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη γκάμα επαγγελματικών υπολογιστών της ASUS στο www.asusplus.gr.

Loading