Avengers: Endgame, θα είναι η μεγαλύτερη ταινία στην ιστορία της Marvel

Πολύς κόσμος περιμένει πως και πως την πρεμιέρα του Avengers: Endgame στις 26 Απριλίου, για να δει αν θα καταφέρουν οι επιζήσαντες της προηγούμενης ταινίας (Infinity War) να νικήσουν τον Thanos και να αντιστρέψουν όλα όσα συνέβησαν τότε.

Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί να πάρουν μαζί τους αρκετά "εφόδια", διότι το Avengers: Endgame θα είναι η μεγαλύτερη ταινία που έχουμε δει ποτέ στον κόσμο της Marvel με διάρκεια 182 λεπτά! Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το Infinity War είχε διάρκεια 149 λεπτά και το Age of Ultron στα 141 λεπτά. Επιβάλλεται διάλειμμα στις αίθουσες...

Σε περίπτωση που ανησυχείτε ότι θα υπάρχουν αδιάφορα κενά σε τόσο μεγάλη διάρκεια, ο παραγωγός Kevin Feige έσπευσε να διευκρινήσει σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα Collider ότι ο χρόνος είναι ακριβώς αυτός που θα έπρεπε να είναι για μια ταινία σαν και αυτή.

Νομίζω ότι υπάρχει αρκετή υπόθεση στην ταινία και πολλοί χαρακτήρες. Κάποιες ταινίες διαρκούν 90 λεπτά και νομίζεις ότι πέρασαν 4 ώρες, αλλά κάποιες άλλες διαρκούν τρισήμιση ώρες και νομίζεις ότι πέρασαν 90 λεπτά

Εκτός από τη διάρκεια, η Marvel δημοσίευσε και την επίσημη σύνοψη του Avengers: Endgame, από την οποία δεν μαθαίνουμε κάτι καινούργιο.

Τα δραματικά γεγονότα που ακολούθησαν τις πράξεις του Thanos, ο οποίος εξαφάνισε το μισό Σύμπαν και διέλυσε τις τάξεις των Avengers, εξωθεί τους εναπομείναντες Avengers να προχωρήσουν σε μια τελική μάχη που θα βάλει τον μεγάλο επίλογο σε 22 ταινίες των Marvel Studios.

Ένας μήνας από σήμερα!

Loading