Αυτά είναι τα νέα iMac με ίδιο design και ενισχυμένο hardware

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο τις αναβαθμισμένες εκδόσεις των 27’’ και 21.5’’ iMac, ενισχύοντας σημαντικά το hardware αλλά ταυτόχρονα απογοητεύει για το γεγονός ότι δεν ήρθε ούτε τώρα ο περίφημος επανασχεδιασμός του desktop υπολογιστή της.

Τα νέα iMac έρχονται με επεξεργαστές Intel Comet Lake 10ης γενιάς, νέα webcam ανάλυσης 1080p που θα λειτουργεί πλήρως με όλες τις εφαρμογές τηλεδιάσκεψης και όχι μόνο με το FaceTime, αλλά και νέο επεξεργαστή ασφαλείας T2 που ανοίγει νέες δυνατότητες για την αναγνώριση προσώπου, τον έλεγχο της ιδιωτικότητας, την ποιότητα του ήχου και βελτιωμένη συνεργασία με τον ψηφιακό βοηθό Siri.

Σε ό,τι αφορά τις επιλογές κάρτας γραφικών, μνήμης RAM και SSD, η Apple προσφέρει επιλογή για AMD Radeon 5300 ή 5500XT ή 5700XT (με 16GB VRAM), επιλογή για έως 128GB μνήμη RAM DDR4, αποθηκευτικό χώρο 256GB - 8TB SSD (με ταχύτητα εγγραφής/ανάγνωσης 3.4Gbps) ή 1TB Fusion Drive. Ακόμη, το SD card reader υποστηρίζει ταχύτητες του προτύπου UHS-II και υπάρχει επιλογή για 10-gigabit Ethernet. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει μέθοδος βιομετρικού ξεκλειδώματος, καθώς δεν προστέθηκε αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και η νέα webcam δεν υποστηρίζει το Face ID.

Τα νέα iMac ξεκινούν από τα $1099 για τις 21.5’’ και από τα $1799 για τις 27’’.

[Apple]

Photo Gallery

Loading