LG

Αυτές είναι οι νέες τηλεοράσεις της LG από το CES 2020

Η LG, παγκόσμιος ηγέτης στις OLED τηλεοράσεις, ανεβάζει τον πήχη για άλλη μια φορά το 2020 με 14 νέα LG OLED μοντέλα που διακρίνονται σε τρεις νέες 4K Ultra HD τηλεοράσεις της σειράς GX Gallery, 88 και 77 ιντσών, Real 8K μοντέλα και ένα ολοκαίνουργιο μέγεθος οθόνης OLED - 48 ιντσών. Οι νέες OLED τηλεοράσεις της LG και οι νέες LCD NanoCell 8K και 4K τηλεοράσεις που παρουσιάστηκαν στο CES 2020, έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα εικόνας και καινοτόμο σχεδιασμό, με αναβαθμισμένες λειτουργίες και τεχνητή νοημοσύνη, προβάλλοντας ταινίες, αθλητικά και βιντεοπαιχνίδια που ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Στην ‘καρδιά’ των πιο πρόσφατων 8K και 4K OLED και 8K NanoCell τηλεοράσεων της LG υπάρχουν αρκετές προηγμένες βασικές τεχνολογίες, κυρίως ο νέος επεξεργαστής α (Alpha) 9 Gen 3 AI. Ο συγκεκριμένος προηγμένος επεξεργαστής αξιοποιεί αναβαθμισμένους αλγόριθμους βαθιάς εκμάθησης για τη βελτίωση της φημισμένης ποιότητας εικόνας της LG και την ενεργοποίηση πλήθους εξειδικευμένων λειτουργιών για διάφορα είδη περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων ταινιών, παιχνιδιών και αθλητικών, φτάνοντας την εμπειρία των χρηστών σε νέα επίπεδα.

lg-oled-tv-gxgallery02-0.jpg

Οι premium τηλεοράσεις της LG για το 2020 επιδεικνύουν μοναδικό, κομψό σχεδιασμό που εναρμονίζεται απόλυτα με οποιαδήποτε διακόσμηση στο σπίτι. Η ολοκαίνουργια μινιμαλιστική σειρά Gallery φτάνει τον σχεδιασμό σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο με έναν εξαιρετικά λεπτό τύπο - το μοντέλο των 65 ιντσών είναι μόλις 20 χιλιοστά λεπτό (0,79 ίντσες). Σε συνδυασμό με την επιτοίχια τοποθέτησή τους, τα συγκεκριμένα μοντέλα κατηγορίας 55, 65 και 77 ιντσών κρέμονται άψογα στον τοίχο, προσφέροντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση και μετατρέποντας την OLED σε ένα έργο τέχνης.

lg-oled-tv-gx-gallery01-0.jpg

Τα 4K UHD μοντέλα της σειράς GX Gallery έρχονται να προστεθούν στην πρωτοποριακή σειρά LG OLED WX Wallpaper (τα πάρα πολύ λεπτά σε πάχος μοντέλα 77 και 65 ιντσών) και την LG SIGNATURE OLED R (μοντέλο 65RX) προσφέροντας πραγματική ενσωμάτωση με το χώρο και φουτουριστική πολυτέλεια, ανεξάρτητα από τον περιβάλλοντα χώρο ή από το αν είναι σε λειτουργία.

Τα μοντέλα LG OLED ZX Real 8K 2020, που παρέχουν τέσσερις φορές μεγαλύτερη λεπτομέρεια από την 4Κ τηλεόραση και 16 φορές περισσότερο από την HDTV, πληρούν στο μέγιστο βαθμό τις αυστηρές απαιτήσεις που ορίζει η Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών (CTA) για τις τηλεοράσεις 8K Ultra HD. Τα OLED μοντέλα της LG των 88 και 77 ιντσών πληρούν επίσης τα κριτήρια μέτρησης που συνιστώνται από τη Διεθνή Επιτροπή για την Μετρολογία Οθόνης και είναι μεταξύ των πρώτων που κατακτούν το νέο λογότυπο CTA 8K Ultra HD.

lg-oled-tv-48cx-0.jpg

Για το 2020, η LG προσφέρει νέες εκδόσεις των δύο δημοφιλών σειρών 4K UHD (μοντέλα CX, BX) 77, 65 και 55 ιντσών και φέρνει επίσης την ασύγκριτη ποιότητα εικόνας της LG OLED TV σε ένα ολοκαίνουργιο μέγεθος οθόνης - 48 ιντσών. Αυτό το 4K UHD μοντέλο (OLED48CX) αναπαράγει ακόμη καλύτερη ποιότητα εικόνας με 8 εκατομμύρια pixels σε μια οθόνη 48 ιντσών, που συγκρίνεται με εκείνη μιας 8Κ τηλεόρασης 96 ιντσών.

Η σειρά LG NanoCell τηλεοράσεων για το 2020 διακρίνεται από έξι Real 8K μοντέλα (75 και 65 ιντσών των σειρών Nano99, Nano97 και Nano95), τα οποία πληρούν τα αυστηρά κριτήρια που απαιτούνται για την απόκτηση του επίσημου λογοτύπου 8K UHD της CTA.

lg-nanocell-tv75nano99-1.jpg

Η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία

Συνδυάζοντας την τεχνολογία OLED με τα αυτοφωτιζόμενα pixels και το απόλυτο μαύρο με την υποστήριξη του Dolby Vision IQ και του νέου UHD Alliance Filmmaker Mode, οι LG OLED τηλεοράσεις 2020 φέρνουν την κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι με νέα επίπεδα ρεαλισμού. Με τις εξαιρετικά υψηλής δυναμικής εμβέλειας εικόνες χάρη στο Dolby Vision, τον εντυπωσιακό ήχο Dolby Atmos και για πρώτη φορά το Dolby Vision IQ, οι LG OLED τηλεοράσεις 2020 προσφέρουν μια πραγματικά εντυπωσιακή οπτικοακουστική εμπειρία. Το Dolby Vision IQ εισάγει νέες έξυπνες λειτουργίες στις τηλεοράσεις για την επίτευξη της βέλτιστης ποιότητας εικόνας, όπως προορίζονται από τους δημιουργούς, ανεξάρτητα από το φωτισμό του περιβάλλοντος ή το είδος περιεχομένου.

lg-oled-tv-wx-cinema-0.jpg

Το νέο Filmmaker Mode, που υποστηρίζεται από τους κορυφαίους σκηνοθέτες του Χόλιγουντ, προσφέρει εικόνες όπως έχουν προοριστεί να προβάλλονται. Με την απενεργοποίηση ορισμένων εφέ μεταγενέστερης επεξεργασίας (όπως εξομάλυνση της κίνησης, μείωση θορύβου και ακονίσματος) διατηρώντας τέλεια τις σωστές αναλογίες, τα χρώματα και τους ρυθμούς καρέ, οι OLED τηλεοράσεις της LG με τη λειτουργία Filmmaker αντιγράφουν πιστά το αρχικό όραμα του σκηνοθέτη. Οι LG OLED τηλεοράσεις έχουν επίσης αναγνωριστεί από την Hollywood Professional Association με το βραβείο αριστείας Engineering ως οι πρώτες και μοναδικές με ενσωματωμένο λογισμικό βαθμονόμησης, ενισχύοντας περαιτέρω την LG OLED TV ως κορυφαία οθόνη του Χόλιγουντ για αναπαραγωγή περιεχομένου.

Η βραβευμένη πλατφόρμα webOS smart TV της LG θα φέρει στις τηλεοράσεις OLED και NanoCell της LG για το 2020 μια πληθώρα προγραμμάτων από τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό κορυφαίων παρόχων παγκόσμιου περιεχομένου μέσω εφαρμογών και υπηρεσιών όπως Disney+, Netflix και CBS All Access. Η νέα εφαρμογή Apple TV για το 2020 δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν τα κανάλια Apple TV+ και Apple TV καθώς και να αποκτήσουν πρόσβαση στη βιντεοθήκη της iTunes και να αγοράσουν ή να νοικιάσουν περισσότερες από 100.000 ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Οι κάτοχοι των LG μοντέλων τηλεοράσεων 2018 και 2019 θα μπορούν επίσης να απολαύσουν την εφαρμογή Apple TV φέτος.

lg-signature-oled-8k-zx-gaming-0.jpg

Η απόλυτη gaming εμπειρία

Με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και πρόσθετες gaming λειτουργίες, οι τηλεοράσεις της LG για το 2020 είναι ιδανικές για απαιτητικούς gamers, καθώς προσφέρουν τις πιο απρόσκοπτες, συναρπαστικές gaming εμπειρίες σε μεγάλες οθόνες, που είναι διαθέσιμες οπουδήποτε. Η LG ως ο πρώτος κατασκευαστής τηλεόρασης με συμβατότητα NVIDIA G-SYNC, επεκτείνει αυτή τη δυνατότητα το 2020 σε 12 OLED τηλεοράσεις, παρέχοντας μια άψογη PC gaming εμπειρία χωρίς τρεμόπαιγμα της οθόνης ή άλλα οπτικά τεχνάσματα που αποσπούν την προσοχή.

Με ασύγκριτο ρυθμό ανανέωσης και εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης, η LG OLED TV θεωρείται η πιο εξελιγμένη gaming τηλεόραση στην αγορά σήμερα. Με την εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση εισόδου των ακριβών desktop gaming monitors, τις λεπτομερείς εικόνες των σημερινών παιχνιδιών, την ομαλή κίνηση και την απόκριση του ελέγχου της δράσης επί της οθόνης, είναι κάτι που πρέπει να βιώσει κανείς για να το πιστέψει.

g-sync-oled-line-up-0.jpg

Οι LG OLED τηλεοράσεις 2020 διαθέτουν τη λειτουργία HGiG για όσους ενδιαφέρονται για HDR Gaming, ώστε οι παίκτες να μπορούν να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας γραφικά, όπως τα έχουν προοριστεί από τους δημιουργούς και τους προγραμματιστές παιχνιδιών HDR για κονσόλες στις τηλεοράσεις LG. Το HGiG αποτελείται από εταιρείες από τις βιομηχανίες παιχνιδιών και οθονών που αναπτύσσουν πρότυπα για τη βελτίωση της εμπειρίας παιχνιδιών HDR για τους καταναλωτές.

Κατά τη διάρκεια έντονων gaming περιόδων, οι LG OLED τηλεοράσεις συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της κούρασης των ματιών. Η πιστοποίηση Eye Comfort Display, από το αξιόπιστο διεθνές εργαστήριο δοκιμών TÜV Rheinland, επιβεβαιώνει ότι οι LG OLED τηλεοράσεις προσαρμόζονται σε περιεχόμενο μπλε φωτός, χωρίς τρεμόπαιγμα και παρέχουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας από κάθε γωνία θέασης. Οι LG OLED οθόνες πληρούν όλα τα κριτήρια δοκιμών του TÜV, συμπεριλαμβανομένων της ευρείας γκάμας χρωμάτων και του HDR.

lg-signature-oled-8k-zx-sports-0.jpg

Η απόλυτη αθλητική εμπειρία

Οι LG OLED τηλεοράσεις είναι ιδανικές για τους λάτρεις των ταινιών και τους gamers, αλλά και για τους λάτρεις των σπορ, προσφέροντας συναρπαστική εμπειρία θέασης χάρη στο χρόνο απόκρισης 120Hz - που είναι εφικτός από τον νέο επεξεργαστή α9 Gen 3 AI - και αθλητικά χαρακτηριστικά.

Το Sports Alert βοηθά τους χρήστες να παρακολουθούν τις αγαπημένες ομάδες και τα χρονοδιαγράμματά τους και τους ενημερώνει αμέσως μόλις σκοράρει μια ομάδα. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τις αγαπημένες τους ομάδες διάφορων αθλημάτων – όπως soccer, ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ κλπ. - ώστε να λαμβάνουν αυτόματες ενημερώσεις στην αρχή ενός αγώνα, όποτε σκοράρει μια ομάδα και όταν τελειώσει το παιχνίδι.

Οι λάτρεις των σπορ μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τον ενισχυμένο ήχο, καθώς μπορούν να συνδέσουν την τηλεόραση με ηχεία Bluetooth για να δημιουργήσουν ένα πιο δυναμικό soundscape και να βιώσουν ένα πραγματικό περιβάλλον γηπέδου.

Loading