LG

Apple TV: Η ξεχωριστή εφαρμογή έρχεται στις νέες τηλεοράσεις της LG [CES 2020]

Η LG ανακοίνωσε επίσημα σήμερα στο CES 2020 τις νέες 8K OLED TVs και 13 νέα OLED μοντέλα, συμπεριλαμβανόμενου ενός “μικρού” 48’’, και επιφύλασσε μια είδηση για τους φίλους της Apple.

Όλα τα μοντέλα της εταιρείας που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2020 θα περιλαμβάνουν ξεχωριστή εφαρμογή Apple TV για άμεση πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία Apple TV+, στα κανάλια του Apple TV και στη βιβλιοθήκη με τα videos του iTunes. Η εφαρμογή αυτή θα γίνει διαθέσιμη αργότερα μέσα στη χρονιά και για τις τηλεοράσεις της LG που κυκλοφόρησαν το 2019 και το 2018, χωρίς να γίνουν γνωστά τα μοντέλα που θα την υποστηρίζουν.

Μέχρι σήμερα έχει έρθει υποστήριξη των AirPlay 2 και HomeKit σε αρκετές τηλεοράσεις των LG, Samsung, Sony και Vizio, αλλά η εφαρμογή Apple TV είναι διαθέσιμη για την ώρα αποκλειστικά σε ορισμένα μοντέλα της Samsung που κυκλοφόρησαν το 2018 και το 2019, όπως και σε ορισμένες συσκευές Roku και Amazon Fire TV. Ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα θα υποστηρίζεται η εφαρμογή Apple TV από περισσότερους κατασκευαστές και σε όσο το δυνατόν περισσότερα μοντέλα.

[via MacUser.gr]

Loading