Αυτήν την άνοιξη αναβαθμίζεις Windows και Office χωρίς να ξοδευτείς ιδιαίτερα

Μετά το πρελούδιο του περασμένου μήνα, το κατάστημα Goodoffer24 μπαίνει στο κυρίως θέμα με τις ανοιξιάτικες προσφορές του για όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν τον υπολογιστή τους σε νέες εκδόσεις Windows 10 ή Office χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα, αρκεί φυσικά να έχουν στο νου τους ότι κάθε κλειδί που αγοράζουν μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνήθως μόνο σε έναν υπολογιστή και μόνο μία φορά (για παράδειγμα αν κάνεις format θα χρειαστεί να αγοράσεις άλλο κλειδί).

Ακόμα κι έτσι, όμως, είναι σαφέστατα πολύ πιο οικονομικό να αγοράσεις ένα κλειδί για Windows 10 Pro σε τόσο χαμηλή τιμή, αντί να δώσεις τα 10πλάσια στη Microsoft. Τα κλειδία του καταστήματος Goodoffer24 είναι νόμιμα και σου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσεις το λογισμικό της Microsoft χωρίς να διακινδυνεύεις την ασφάλεια του υπολογιστή σου κατεβάζοντας κάποια “σπασμένη” έκδοση από torrent αμφιβόλου προελεύσεως.

spring-sale-2020-goodoffer24.jpg

Αυτή την περίοδο, το Goodoffer24 προσφέρει έκπτωση 30% σε όλες τις αγορές λογισμικού της Microsoft, αρκεί να δηλώσετε το κουπόνι TG30 στο ταμείο. Ενδεικτικά, αναφέρουμε τα παρακάτω προϊόντα:

Η διαδικασία αγοράς είναι πανεύκολη. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε ένα email με το κλειδί για το προϊόν που αγοράσατε. Μη ξεχνάτε να ελέγχετε και τον φάκελο “Spam” στα email σας διότι μπορεί καμιά φορά να καταλήξει εκεί. Σε περίπτωση που προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση service @ goodoffer24.com.

Στις μεθόδους πληρωμής συμπεριλαμβάνονται οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, αλλά προτείνουμε πάντα το PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Loading