[Δ.Τ.]

Πρόσφατα παρουσιάστηκε ένα ακόμη μέλος της οικογένειας B&O PLAY που εγκαινιάζει ένα νέο και απλό τρόπο να ζούμε με τη μουσική. Έχοντας σχεδιαστεί από την πολυβραβευμένη Cecilie Manz σαν ένα μοναδικό ηχείο με δυνατότητα multiroom audio, το Beoplay M5 προσφέρει στους ανθρώπους έναν ανάλαφρο τρόπο να συνδέονται με τη μουσική που τους αρέσει, διαχέει ισορροπημένα και προς όλες τις κατευθύνσεις τον περίφημο ήχο Bang & Olufsen Signature Sound και καλύπτεται από ένα premium wool-blend ύφασμα που προσθέτει ομορφιά και ζεστασιά σε κάθε εσωτερικό χώρο.

To Beoplay M5 εκφράζει τέλεια το όραμα μας για ηχεία που παίζουν υπέροχη μουσική και έχουν υπέροχη όψη. Όπως δηλώνει ο Jens Jermiin Head of Global Marketing στην B&O PLAY,

"Γι’ αυτούς που ονειρεύονται ένα σπίτι όπου η μουσική διαχέεται σε όλους τους χώρους και τα ηχεία αποτελούν αντικείμενα υψηλού σχεδιασμού που ελέγχονται μέσω ενός smartphone η tablet, το Beoplay M5 αποτελεί την τέλεια αφετηρία προς αυτήν την κατεύθυνση"

Ήχος που ταιριάζει στη διακόσμηση

Διαθέτοντας εκπληκτική μορφή, το Beoplay M5 έχει εμπνευστεί σχεδιαστικά από την ιδέα ο ήχος να αποτελέσει μέρος της εσωτερικής διακόσμησης. Το Beoplay M5 αποτελεί μια νέα έκφραση της σχεδιαστικής γλώσσας του Beoplay A6 και του Beoplay A9 και αντλώντας την έμπνευση από αυτή την οικογένεια το Beoplay M5 καλύπτεται από ένα premium και ακουστικά διάφανο wool-blend ύφασμα της δανικής high end κατασκευάστριας εταιρίας Kvadrat. Το μάλλινο κάλυμμα μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί για να ταιριάξει με την διακόσμηση.

Αφοσίωση στην υψηλή ποιότητα κατασκευής

Το επάνω μέρος του ηχείου είναι ένας δίσκος επεξεργασμένου αλουμινίου ανοδιωμένου και διαμορφωμένου κατά τέτοιον τρόπο ώστε να δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας. Ο δίσκος παρουσιάζει εντυπωσιακή και εύκολη λειτουργικότητα αφής που περιορίζεται στα απολύτως απαραίτητα. Πχ γυρνώντας τον δίσκο κατά 15% αριστερά η δεξιά αυξομειώνουμε τον ήχο στην επιθυμητή ένταση και ο δίσκος επιστρέφει στην αρχική του θέση μόλις τον αφήσουμε. Ακόμα πιέζοντας τον δίσκο μαλακά προς τα κάτω το ηχείο ξεκινά να παίζει η σταματά. Επίσης αγγίζοντας το όταν δεν είναι ενεργό θα αρχίσει να παίζει ό,τι ακούγεται από τις άλλες πηγές ήχου που λειτουργούν μέσα στο σπίτι σας.

Η πολυβραβευμένη Δανή σχεδιάστρια Cecilie Mainz δηλώνει σχετικά

«Ο σχεδιασμός του Beoplay M5 είναι εμπνευσμένος από τον τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τον ήχο στην καθημερινότητα τους σαν ένα κέντρο προσοχής όλης της οικογένειας. Το σχήμα του υποδηλώνει ότι ο ήχος διαχέεται από όλες τις γωνίες και σε ό,τι αφορά την όψη μπορεί να ενσωματωθεί η να δεσπόζει στο περιβάλλον, ανάλογα με τις προτιμήσεις"

Γεμίστε το χώρο με True 360° Bang & Olufsen Signature Sound

Κάτω από το δίσκο αλουμινίου βρίσκεται ένα σώμα κατασκευασμένο από ανθεκτικό πολυμερές που φιλοξενεί ένα μεγάλο θάλαμο ήχου που αναπαράγει το βέλτιστο ήχο Bang & Olufsen Signature Sound για το σπίτι.

Το Beoplay M5 διαθέτει ήχο True360 degree που σας επιτρέπει να απολαύσετε εξίσου τέλειο ήχο όπου κι αν βρίσκεστε. Διαθέτει τρία tweeters ομοιόμορφα κατανεμημένα, έναν μετωπικό midrange οδηγό πλήρους συχνότητας και ένα ισχυρό neodymium woofer 5”που διοχετεύει όλη την ενέργεια προς τα κάτω, προς μια προσεκτικά σχεδιασμένη καμπίνα που δίνει μια ομοιόμορφη διοχέτευση ισορροπημένου ήχου Bang & Olufsen Signature Sound.

Τρεις προκαθορισμένες λειτουργίες ήχου τελειοποιούν την ακουστική απόδοση του ηχείου ανάλογα με τη θέση του στο δωμάτιο. Μπορούμε να επιλέξουμε free standing, corner η wall μέσω του Beoplay App.

Για να επιτύχει τη βέλτιστη απόδοση του Beoplay M5 , η B&O PLAY χρησιμοποιεί την τεχνολογία Ambient Technology που επιτυγχάνει να δημιουργήσει μια πραγματική στερεοφωνική εμπειρία ήχου από ένα μόνο ηχείο.

Το Beoplay M5 έχει ενσωματωμένο Chromecast, έτσι όλη η οικογένεια μπορεί να κατεβάζει μουσική από περισσότερες από 100 εφαρμογές όπως Spotify, Google Play music και Pandora στα 96KHz/bit χωρίς απώλειες.

Το ενσωματωμένο Chromecast τροφοδοτείται από cloud και μπορείτε να συνδέσετε περισσότερες από μια συσκευές στα ηχεία σας και συγχρόνως να χρησιμοποιείτε το κινητό σας ενώ κατεβάζετε τη μουσική σας. Απαντήστε το τηλέφωνο η παίξτε ένα παιχνίδι χωρίς ήχους η ringtones που να διακόπτουν την μουσική εμπειρία.

Με το Beoplay M5 μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε σε ένα ηχείο με ενεργοποιημένο Chromecast για να δημιουργήσετε μια εμπειρία multi-room που επιτρέπει στη μουσική να διαχέεται χωρίς διακοπές σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Αυτό αφορά και τα Β&Ο PLAY ηχεία Beoplay A6 και Beoplay A9, τα οποία και τα δυο έχουν ενσωματωμένο Chromecast και είναι ιδανικές προτάσεις για να επεκτείνετε τον ήχο Bang & Olufsen Signature Sound με πανέμορφο design. Το Beoplay M5 υποστηρίζει το Beolink Multiroom, to Spotify Connect και το QPlay 2.0 και παράλληλα υποστηρίζεται από Bluetooth και Apple Airplay.

Τιμή και διαθεσιμότητα

To Beoplay M5 διατίθεται σε δύο χρώματα Νatural και Black και προβλέπεται να ακολουθήσουν και εποχιακά χρώματα. Η ενδεικτική τιμή είναι στα €629.

Advertisements