Barbarians: Επίσημο trailer για την 2η σεζόν και ημερομηνία πρεμιέρας στο Netflix

Η Netflix δημοσίευσε το επίσημο trailer για την επερχόμενη δεύτερη σεζόν του Barbarians, ένα ιστορικό δράμα που εξιστορεί με τον δικό του τρόπο τα γεγονότα της Ρωμαϊκής κατοχής στην περιοχή της Γερμανίας το 9 μ.Χ. και είχε ξεχωρίσει ιδιαίτερα επειδή όλο το σενάριο και οι ερμηνείες έγιναν στην γλώσσα της εποχής.

Η ιστορία διαδραματίζεται κατά την διάρκεια της Ρωμαϊκής κατοχής στην Germania Magna, μια περιοχή μεταξύ των ποταμών Ρήνου και Έλβα, στα τέλη του 9 μ.Χ. Οι Ρωμαίοι κυβερνούν την περιοχή εδώ και 20 χρόνια με αποτέλεσμα οι γερμανικές φυλές να είναι τρομερά πιεσμένες από τους βαρείς φόρους και τις απαιτήσεις των κατακτητών. Οι απόπειρες σχηματισμού μιας ενιαίας γερμανικής αντίστασης αποτυγχάνουν διαρκώς λόγω των ποταπών διαφορών μεταξύ των αρχηγών τους και τις προσωπικές ατζέντες συγκεκριμένων ομάδων που επιθυμούν την ειρήνη με τη Ρώμη.

Ο Arminius, ένας ιππέας του Ρωμαϊκού Αυτοκρατορικού στρατού είναι μέλος της γερμανικής φυλής Χερούσκι που είχε δοθεί ως όμηρος στη Ρώμη όταν ήταν μικρό παιδί μαζί με τον μικρότερο αδερφό του Flavus από τον πατέρα τους (Segimer) για να εξασφαλιστεί η ειρήνη μεταξύ της φυλής του και της αυτοκρατορίας. Μετά από χρόνια επιστρέφει στη Γερμανία για να βοηθήσει τον θετό πατέρα του, Publius Quinctilius Varus, να διατηρήσει την τάξη στην περιοχή. Βλέποντας, όμως, τις φρικαλεότητες των Ρωμαίων στρατιωτών απέναντι στον πρώην λαό του, αυτομολεί και γίνεται ο νέος αρχηγός της φυλής Χερούσκι για να πυροδοτήσει μια εξέγερση ενώνοντας τις φυλές κάτω από τον ίδιο σκοπό με την βοήθεια των δύο καλύτερων παιδικών φίλων του, την Suchnelda (κόρη του Segestes) και του Folkwin Wolfspeer.

Η δεύτερη σεζόν του Barbarians θα προβληθεί στις 21 Οκτωβρίου 2022 στο Netflix.

Loading