Bayonetta 3: Πρώτο gameplay trailer, κυκλοφορεί μέσα στο 2022

Το Nintendo Direct έκρυβε σπουδαίες ανακοινώσεις για τους φίλους της εταιρείας και σαφέστατα μία από αυτές ήταν η παρουσίαση του πρώτου gameplay trailer για το περιβόητο Bayonetta 3! Η Nintendo ευχαρίστησε, μάλιστα, τους gamers για την υπομονή τους, καθώς το παιχνίδι είχε ανακοινωθεί επίσημα το 2017 και τελικά θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Στο video βλέπουμε αρχικά ορισμένους στρατιώτες να παλεύουν μάταια με ένα πελώριο τέρας, ώσπου η Bayonetta μπαίνει στη μάχη για να σώσει την κατάσταση. Παρατηρούμε τη νέα στολή και πληθώρα νέων κινήσεων, καθώς η πρωταγωνίστρια μάχεται σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους με μικρούς και μεγάλους αντιπάλους, ενώ έχει την ικανότητα να σηκώσει έναν “βοηθό” για τη μάχη.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το δούμε το 2022 αποκλειστικά στο Nintendo Switch.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading