Berlin: Πρώτο teaser trailer για την spin-off σειρά του La Casa de Papel

Η Netflix μας έχει συνηθίσει στο να ακυρώνει ξαφνικά πολλές παραγωγές αφήνοντας στη μέση ιστορίες και ξενερώνοντας τους συνδρομητές που αφιέρωσαν χρόνο για να τις παρακολουθήσουν, αλλά παράλληλα γνωρίζει και πως να «αρμέγει» όσο το δυνατόν περισσότερο τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πλατφόρμας.

Μία από αυτές ήταν το ισπανικό La Casa de Papel που ολοκληρώθηκε μετά από 5 σεζόν το 2021. Οι ιδέες για διάφορα spin-offs έπεφταν βροχή και επικράτησε σε πρώτη φάση η πιο λογική: μια σειρά για τον κορυφαίο χαρακτήρα της σειράς, τον Berlin. Η Netflix δημοσίευσε μάλιστα το πρώτο teaser trailer και μοιράστηκε ορισμένα στοιχεία για την υπόθεση.

Στο Berlin επιστρέφει στον ρόλο του ο Pedro Alonso και η υπόθεση μας μεταφέρει αρκετά χρόνια πριν τα γεγονότα του La Casa de Papel, με διαφορετικούς χαρακτήρες και μια νέα ληστεία στα σκαριά. Ο Berlin ετοιμάζει μια μακέτα για μια ληστεία σε τράπεζα στο Παρίσι και το κλειδί φαίνεται ότι είναι μια μυστηριώδης γυναίκα.

Σύμφωνα με τη Netflix, το Berlin θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα τον Δεκέμβριο του 2023, χωρίς να δίνει ακριβή ημερομηνία για την ώρα.

Loading