La Casa De Papel: Φινάλε αύριο, αλλά έρχεται νέα spin-off σειρά για τον Berlin!

Μπορεί η επιτυχημένη σειρά La Casa de Papel να πλησιάζει στο τέλος του στο Netflix, ένα spin-off όμως με τίτλο Berlin βρίσκεται ήδη υπό παραγωγή και πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2023.

Η σειρά θα επικεντρωθεί στον χαρακτήρα Berlin, Andrés de Fonollosa, τον οποίο υποδύεται ο Pedro Alonso στην αρχική σειρά. Ο showrunner του La Casa de Papel, Álex Pina, θα είναι εκτελεστικός παραγωγός.

Η υπόθεση της σειράς La Casa de Papel αφορά δύο ληστείες που είχαν προετοιμαστεί από καιρό, μία στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας και μία στην Τράπεζα της Ισπανίας, από μια ομάδα ταλαντούχων εγκληματιών με επικεφαλής τον The Professor. O Berlin ήταν ο δεύτερος στη διοίκηση της ληστείας του Βασιλικού Νομισματοκοπείου της Ισπανίας και σχεδίαζε τη ληστεία της Τράπεζας της Ισπανίας.

Η πέμπτη του La Casa de Papel χωρίστηκε σε δύο μέρη, με το πρώτο να κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο και το δεύτερο να ακολουθεί αργότερα αυτόν τον μήνα. Αναμένουμε τα τελευταία επεισόδια της σειράς στις 3 Δεκεμβρίου 2021 στο Netflix.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading