Better Call Saul: Μη χάσετε την επίσημη ανασκόπηση της 5ης σεζόν

Αν και εσείς δεν κρατιέστε για την εκρηκτική 6η και τελευταία σεζόν του Better Call Saul, τότε σίγουρα δεν θα χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την ανασκόπηση της 5ης σεζόν στο video διάρκειας 15 λεπτών που δημοσίευσε το δίκτυο AMC.

Η ανασκόπηση ξεκινά από τα γεγονότα που είδαμε στο φινάλε της 4ης σεζόν, με τον Jimmy McGill να αλλάζει οριστικά το όνομα του σε αυτό με τον οποίο τον γνωρίσαμε στο Breaking Bad, δηλαδή Saul Goodman. Από εκεί και πέρα το δίκτυο μας υπενθυμίζει πόσο άλλαξαν οι βασικοί χαρακτήρες όσο εξελισσόταν η σειρά και δεν είναι τυχαίο ότι εστιάζει σε όλες τις ιστορίες, θέλοντας να μας δείξει πως η 6η σεζόν θα κλείσει οριστικά τις υποθέσεις όλων.

Από τους Lalo Salamanca, Nacho και Gus Fring, μέχρι τον Jimmy/Saul, την Kim, τον Howard και τον Mike, το φινάλε του Better Call Saul αναμένεται ιδιαίτερα ανατρεπτικό και άκρως καταιγιστικό για όλους. Όσοι έχετε παρακολουθήσει το Breaking Bad είναι λογικό να γνωρίζετε πως αρκετοί από τους χαρακτήρες δεν εμφανίζονται στο τελευταίο, άρα περιμένουμε σημαντικές εξελίξεις για αυτούς. Παράλληλα, θα δούμε πως οι υπόλοιποι «επιζήσαντες» έφτασαν στο σημείο που τους γνωρίσαμε στο Breaking Bad και λογικά θα έχουμε απαντήσεις για την κατάληξη του Jimmy/Saul στη νέα του «ασπρόμαυρη» ζωή ως υπάλληλος της αλυσίδας Cinnabon κάπου μακριά από το New Mexico.

Στην τελευταία σεζόν του Better Call Saul έχει επιβεβαιωθεί ότι θα δούμε πολλούς από τους χαρακτήρες του Breaking Bad, με μεγαλύτερα ονόματα φυσικά αυτά των πρωταγωνιστών Bryan Cranston (Walter White) και Aaron Paul (Jesse Pinkman).

Το πρώτο μέρος του Better Call Saul θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Απριλίου 2022 στο Netflix, ενώ το δεύτερο μέρος αναμένεται στις 11 Ιουλίου 2022.

Loading